TRC lid:

Wasmachinekast

Wasmachine en droger in een kast

Plaats uw wasmachine (en droger) in een mooie wasmachine kast. Via onze website en showroom verkoopt wasmachinekast.nl verschillende modellen wasmachine kasten.  Voordelig geleverd in verschillende kleuren en handgrepen. Koop uw wasmachine kast als bouwpakket of laat deze vakkundig monteren voor optimaal gemak.

Meerdere modellen wasmachinekasten

Een wasmachinekast is leverbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. U kunt kiezen uit een wasmachinekast waar u een wasmachine en droger op elkaar kunt plaatsen. Of voor modellen met extra opbergruimte.

Meerdere kleuren en handgrepen

Onze wasmachinekasten passen in ieder interieur. U kunt kiezen voor meerdere kleuren en handgrepen, zodat de wasmachinekast prima aansluit bij de uitstraling van de ruimte waar u de kast plaatst.

Even voorstellen:

Koen Dekkers  (wasmachinekast.nl)

“In 2017 werd voor een echtpaar wat slecht ter been was alle apparatuur op hoogte geplaatst; zoals de vaatwasser, koelkast en vriezer. De klant was enorm enthousiast over het gebruiksgemak hiervan.

Interieurwerk deed Dekkers-Fransen al geruime tijd, dus waarom de wasmachine en droger ook niet op hoogte plaatsen? Het idee voor Wasmachinekast.nl was ontstaan.

Wasmachine en droger in een kast:

Kast voor wasmachine en droger

Wasmachinekast.nl is in 2017 door Koen Dekkers opgericht. Bewust is gekozen voor een webshop model, om een sterk gewild product een breed publiek te geven.

Het idee is enkele jaren geleden in de showroom geboren, voor een echtpaar wat slecht ter been was. Voor de keuken werd alle apparatuur op hoogte geplaatst; zoals de vaatwasser, koelkast en vriezer. De klant was enorm enthousiast over het gebruiksgemak hiervan.

Interieurwerk deed Dekkers-Fransen al geruime tijd, dus waarom de wasmachine en droger ook niet op hoogte plaatsen? Stel u eens voor, goed zicht in uw wasmachine en niet meer hoeven bukken om uw droger te legen. Het idee voor Wasmachinekast.nl was ontstaan.

 

Wasmachinekast voor elk interieur

Er is een wasmachine kast is leverbaar voor elk interieur. De wasmachine kasten worden gemaakt van de beste materialen. Zijn uitvoerig getest en hebben een bewezen hoge kwaliteit. Op iedere wasmachine kast krijg u dan ook 5 jaar garantie.

Alle materialen die we gebruiken voor de wasmachine kasten in ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Een wasmachine kast van wasmachinekast.nl is een verrijking van uw interieur.

Wasmachine kast opties?

Wilt u een wasmachine kast kopen die goed past bij de stijl van uw interieur en met voldoende opbergopties, zodat u optimala gebruik maakt van de ruimte in uw woning? In onze webshop kunt u kiezen uit 5 modellen en kunt u aangeven in welke kleur u de wasmachine kast geleverd wilt krijgen. U heeft de keuze uit: gebroken wit, beige grijs, metallic black en naturel Scandinavian.

Handgrepen voor uw wasmachine kast zijn leverbaar in meerdere stijlen. Van robuust industrieel tot modern en klassiek.