WAT KOST LINKBUILDING MET TRC?

Tarieven 2024

Profiteren van professionele linkbuilding hoeft niet veel te kosten. Door het vergaand automatiseren van arbeidsintensieve processen zijn de maandelijkse kosten beperkt tot € 24,95. Voor het opmaken van een specifieke ledenpagina met deeplinks naar uw eigen website betaalt u eenmalig € 99,50. De kosten gelden per website. Eventueel kunt u meer dan een website aanmelden.

Eenmalige opstartkosten

Voor het aanmaken van een eigen ledenpagina betaalt u eenmalig een bedrag van € 99,50. Wij gebruiken de teksten en afbeeldingen van uw website en u geeft zelf aan op welke producten en/of diensten de nadruk moet liggen.

Op uw ledenpagina plaatsen we vervolgens meerdere backlinks naar uw eigen website. De opmaak van de ledenpagina is voor SEO geoptimaliseerd, zodat Google deze backlinks als relevant zal beschouwen. De waarde van een backlinks wordt uitgedrukt in de Trust Flow (TF) en Citation Flow (CF)

lidmaatschapskosten

Per maand betaalt u € 24,95 aan lidmaatschapskosten. We installeren een plugin op uw (WordPress) website, die periodiek verbinding maakt met onze TRC applicatie en een actuele ledenlijst ophaalt.

Via een shortcode wordt de ledenlijst op uw website ingelezen op een pagina die niet in uw menustructuur voorkomt.

Ook uw eigen onderneming is op de ledenlijst opgenomen met enkele algemene en specifieke backlinks. Onze TRC applicatie zorgt er voor dat nieuwe leden op een toenemend aantal ledenlijsten komen te staan met wisselende backlinks. Zo groeit het aantal backlinks gestaag en zijn er voldoende variaties.

Testimonial

Alexandra Derksen (Taxi Sanders Nijmegen)

“Linkbuilding stond al enige tijd op de to do list, maar werd telkens uitgesteld. Nu met TRC is dat eenvoudig en goed opgelost. Handige extra dienstverlening van onze vaste Internet marketing partner!”

Let the linkbuilding begin

Backlinks naar nieuwe leden worden gedoseerd in ons systeem opgenomen. Zo bent u verzekerd van een continu aanwas van nieuwe backlinks. Inventieve software zorgt voor voldoende variaties van de anchor teksten. Er ontstaat voleldig automatisch een betrouwbaar organische backlink profiel.