TRC lid:

Medtrading

Leverancier voor Horeca afzuiginstallaties 

Medtrading is een totaal leverancier voor horeca afzuiging. Kies voor kwaliteit en hoogwaardige en duurzame producten tegen een scherpe prijs. Neem contact op voor advies en aanschaf van complete horeca afzuiginstallaties, of voor levering van losse horeca afzuigmotoren en reparaties.

De juiste horeca afzuiginstallatie begint bij een betrouwbare werkopname en calculatie van de benodigde installatie. Medtrading is een ervaren specialist, die dit verzorgt, de materialen levert, instaleert en het onderhoud en reparaties uitvoert.

Horeca afzuigkappen

De Medtrading RVS Horeca afzuigkap wordt standaard gemaat van dubbelgeslepen RVS. De hoeken zijn, afhankelijk van het type, gepuntlast of volledig gelast. De lamellenfilters van de horeca afzuigkappen zijn eenvoudig uitneembaar en goed reinigbaar. Iedere horeca afzuigkap is volledig gefabriceerd volgens de gestelde normen binnen de horeca branche. Optioneel kan de horeca afzuigkap worden voorzien van LED verlichting, TL opbouwverlichting of TL inbouwverlichting.

In ons leveringsprogramma vindt u een ruim aanbod afzuigkappen voor toepassing in uw horeca gelegenheid. Bezoek onze website voor meer informatie.

Horeca ventilatiesystemen

Medtrading brengt al jaren luchtbehandelingssystemen voor de horeca branche op de Nederlands markt conform de wettelijke eisen die gesteld wordt aan de mechanische ventilatie en de luchtcompensatie in de keuken.

De horeca luchttoevoerinstallatie wordt te allen tijden voorzien van een op maat geselecteerde afzuigventilator. Op klantspecificatie kan de luchtbehandelingskast uitgebreid worden met een filtersectie, verwarmingsbatterij, koelbatterij, coulissendemper (geluidsdemper) en isolatie.

Even voorstellen:

Mohamed El Miri (Medtrading)

Horeca afzuiging vereist de nodige kennis en ervaring. Die hebben wij in de afgelopen jaren opgebouwd door vele projecten te realiseren voor kleine en grote bedrijven in de horeca en detailhandel branche. Door onze slimme inkoop profiteren onze klanten van de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Medtrading aanbod:

Doelmatige ontgeuringsinstallaties

Lucht die van een horeca ondernememing, zoals een restaurant naar buiten wordt afgevoert zorgt voor stankoverlast en moet in veel gevallen conform de wet doelmatig worden behandelt.

Medtrading adviseert wat er nodig is om aan de wettelijke regels te voldoen en heeft de nodige ervaring met het inrichten van doelmatige ontgeuringsinstallaties met geurfilterkasten in combinatie met afzuigkappen en afzuigmotoren met voldoende capaciteit. Medtrading zorgt voor het gehele traject. Van calculatie ten en met levering en montage. 

Horeca afzuigkappen

Op het gebied van horeca afzuigkappen biedt Medtrading een ruime keuze. Voor iedere toepassing is er een specifieke afzuigkap leverbaar. De eenvoudigste uitvoering is de wandafzuigkap. Deze afzuigkap levert Medtrading als doosmodel en in een schuine uitvoering tot lengtes van vier meter.

Voor specifieke toepassingen levert Medtrading ook eiland afzuigkappen en afzuigkappen specifiek voor koken op open vuur zoals in BBQ en wokrestaurants veel gebeurt.

De afzuigkappen zijn uitvoerbaar met afzuigmotor, met of zonder inductie en verlichting.

Horeca ventilatiesystemen

Luchttoevoerinstallaties zijn leverbaar met luchtbehandeling, verwarming en koeling. Medtrading adviseert welk systeem voor uw horeca gelegenheid het beste geschikt is. door onze deskundige calculaties en berekeningen vooraf weet u zeker dat de ventilatie voor uw restaurant of andere horeca gelegenheid goed geregeld is.

Medtrading levert tevens de ventilatiekanalen en toebehoren en zorgt voor een professionele inrichting van de horeca ventilatie voor uw horeca onderneming.