TRC lid:

Sports-Up

Fitness en krachttraining in regio Eindhoven 

Bij fitness centrum Sports Up in Eindhoven en Veldhoven kun je al onbeperkt fitnessen voor € 9,95 per maand. Eventueel met een trainingsschema dat wij op maat voor je maken. Je kunt ook trainen onder begeleiding van een Personal trainer en we bieden een groot aantal groepslessen. Aarzel niet en kom langs voor een GRATIS proefles. Word nu lid, schrijf je in en profiteer van onze blijvend lage prijzen.

Sportschool met aanbod groepslessen

In onze sportschool in Eindhoven en Veldhoven kun je naast de faciliteiten van ons fitness centrum tevens deelnemen aan verschillende groepslessen zoals Boksen, Paaldansen, Pilates, Pump, Spinning, Total body workout en Zumba.

De groepslessen worden gegeven door een gecertificeerde instructeur of instructrice die zorgt dat u op een gemotiveerde wijze geniet van een optimale groepsles. Motivatie is de sleutel tot succes, en hiermee helpen wij u graag!

Personal training regio eindhoven

Wil je doelgericht sporten, snel resultaat en wil je een optimaal rendement uit je trainingen halen? Kies dan voor een Personal Training Programma. De personal trainers van Sports-Up bieden jou die extra boost die je nodig hebt bij het behalen van jouw doelen, zij helpen je om meer te halen uit iedere training! Voor meer informatie of een gratis intake neem contact met ons op.

Even voorstellen:

Stefan Rijnders (Sports-Up)

“Alleen door de samenwerking met een van de beste internet marketing bedrijven kunnen we de strijd aan tegen grote fitness ketens. De innovatieve manier van linkbuilden is hier een voorbeeld van. Onze Google posities zijn behouden en zelfs verbeterd”

Sports-Up Eindhoven en Veldhoven:

Fitnesscentrum voor krachttraining

Sports-Up in Eindhoven en Veldhoven biedt een modern fitness centrum geschikt voor jong en oud. Wij bieden individuele fitnesstrainingen, personal training programma’s en verschillende groepslessen. Wij bieden top trainers en een uitstekende kwaliteit omtrent jouw workout. Sports up is een next level gym waar je zin krijgt om te trainen. Voor de laagste prijs kun je fitnessen bij het beste fitness centrum van Eindhoven en Veldhoven.

Bij Sports-Up fitness centrum in Eindhoven kun je kracht trainen met toestellen en losse gewichten. je kunt kiezen uit trainen met een eigen schema of met een schema dat Sports-Up voor je opstelt.

Sportschool plus Groepslessen

Maak kennis met het uitgebreide aanbod aan groeplessen. Ieder heeft een eigen doel voor ogen met sporten en biedt Sports-Up voor ieder doel een groepsles die daar op aansluit. Vetverbranding, spierversterking, conditietraining, u kunt overal mee aan de gang. Onze groepslessen staan onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur/instructrice. Deze zorgt voor een optimale training, maar ze motiveren u ook tijdens de lessen. Motivatie is de sleutel tot succes, en hiermee helpen wij u graag!

Iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid. Wij zien erop toe dat sporters verantwoord van elkaar kunnen leren, en blijven leren. Van de sporters verwachten wij respect ten opzichte van medesporters. In onze sportschool heerst een optimale sfeer.

Liever personal training?

Samen met een personal trainer of met persoonlijke begeleiding is het halen van jouw fitness doelstellingen gegarandeerd. Kies uit ons aanbod personal training programma’s en maak een afspraak voor een intake gesprek in Eindhoven of Veldhoven. Sports-Up is de gezelligste sportschool in de regio Eindhoven en Veldhoven en biedt fitness abonnementen aan tegen een scherpe prijs.

Sports-Up biedt de volgende personal training programma’s:

 

Booty building Fit en Food
Fit Mom Better Belly
Fit Vacu Step