TRC lid:

Offgrid powerstation

Power stations

Portable power stations 

Met deze handige draagbare stroomvoorzieningen voor in en rondom je huis of buiten tijdens outdoor activiteiten kun je op elk moment gebruik blijven maken van alle elektrische apparaten. De unieke eigenschappen van een portable power station zijn de verschillende outputs, van USB-(C), 12V tot 230V AC en de mogelijkheid om een power station op meerdere manieren op te laden. Je kunt een portable power station opladen via het stopcontact met een AC netstroomadapter, met een autolader of met zonnepanelen. Combineer je een power station – ook wel een solar generator genoemd – met een zonnepaneel dan beschik je over een zelfvoorzienend energiesysteem

Alle topmerken (EcoFlow, Bluetti,  Jackery, Super B)

Offgrid Powerstation is een onafhankelijk specialist als het gaat om het adviseren en leveren van power stations. In ons assortiment vindt u dan ook alle topmerken zoals EcoFlow, Bluetti, Jackery en Super B. De meeste power stations leveren we direct uit voorraad. Levering is gratis en binnen 1-2 dagen heeft u uw Power Station al in huis. Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Opvouwbare zonnepanelen voor je power station

Opvouwbare zonnepanelen zijn voor verschillende power station toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld op de camping, boot, caravan of camper. Offgridpowerstation biedt voor elke situatie een oplossing. Bekijk het volledige assortiment online of vraag om professioneel advies wat voor jou de meeste geschikte oplossing is en hoe je op de juiste manier energie kunt genereren (offgridpowerstation klantenservice: 073 851 3789).

Even voorstellen:

Amir en Galib  (offgridpowerstation.nl)

“Offgrid Powerstation is als enige gespecialiseerd in alles wat met power stations te maken heeft. Voor thuisgebruik, gebruik buitenshuis en voor professionele toepassingen leveren wij draagbare (zelfvoorzienende) stroomvoorzieningen.

Thuisgebruik, outdoor en voor de professional

Power stations voor thuisgebruik

Een power station voor thuisgebruik biedt uitkomst als je niet genoeg hebt aan een powerbank en niet kunt beschikken over stroom uit het stopcontact. Het is een handige oplossing voor thuis, in de tuin of garage waar geen stroompunt is en je kunt ieder huishoudelijk apparaat erop aansluiten. Offgridpowerstation levert power stations voor thuisgebruik van verschillende merken: Ecoflow, Bluetti / poweroak, Jackery en iForway.

Power stations voor outdoor

Met een power station beschikt u overal over een 230V output voor al uw apparaten. Bijvoorbeeld tijdens uw vakantie op de camping, het strand of op een andere lokatie waar u niet over een stroompunt kunt beschikken. Door een power station te combineren met een opvouwbaar zonnepaneel bent u helemaal offgrid en zelfvoorzienend. Offgridpowerstation is dé specialist op het gebied van power stations. Bezoek de website of vraag deskundig advies.

Power stations voor professioneel gebruik

Sluit je powertools eenvoudig aan op een draagbare power station en je zit nooit meer zonder stroom. Offgridpowerstation biedt specifieke power stations met voldoende capaciteit en vermogen tot 3000W (6000W piekbelasting). Power stations voor professioneel gebruik zijn tevens inzetbaar als UPS. Dit zorgt ervoor dat wanneer de stroom uitvalt je apparaten automatisch toch voorzien worden van stroom. Zo voorkom je plotseling uitvallen van belangrijke apparatuur zoals computers en servers.