Linkbuilding
vraag & antwoord

TRC Linkbuilding faq

Hoe komen de backlinks via TRC tot stand?

Wij plaatsen backlinks naar uw website op uw eigen leden pagina en op de ledenlijst, die alle leden (verplicht) op hun website moeten plaatsen. 

Wat is een Follow, sponsored en nofollow backlink

Tot 1 maart 2020 droeg alleen een follow backlink bij aan een hogere domein autoriteit. Een nofollow backlink had geeft geen waarde. Google gaat vanaf maart 2020 backlinks anders valideren.

Een natuurlijk backlink profiel bevat namelijk zowel follow, sponsored als nofollow backlinks. TRC zorgt dat alle types worden geplaatst.

  • Follow backlinks vanaf de eigen pagina’s van de leden
  • Sponsored deeplinks vanaf de ledenlijsten
  • Nofollow backlinks vanaf de ledenlijsten 

Is wat TRC doet niet in strijd met Google voorschrift?

Het opnemen van een ledenlijst met backlinks naar de leden voldoet aan alle eisen die Google stelt aan legitieme backlinks die bijdragen aan de domein autoriteit.

Alle links op de ledenlijst zijn voorzien van het attribute “sponsored” of “nofollow”. Vanaf 1 maart 2020 zal Google nofollow en sponsored links gaan meenemen in het rankingproces.

sponsored-backlinks-trc

 

Heeft iedereen een eigen leden pagina?

Ja, iedereen die lid wordt van TRC krijgt een eigen leden pagina. De backlinks op de eigen ledenpagina worden door Google gezien als relevante backlinks. Omdat de eigen ledenpagina over hetzelfde onderwerp gaat als uw eigen website levert de ledenpagina dus kwalitatieve backlinks op.

Wat staat er op mijn leden pagina?

Voor ieder TRC lid ontwerpen we een eigen pagina met specifieke informatie over de producten en diensten van het betreffende lid. Als lid levert u de afbeeldingen en tekst aan en wij doen de rest. 

Per onderdeel plaatsen we backlinks naar specifieke onderdelen van de website. Zo kunt u de nadruk leggen op de belangrijkste onderwerpen.

Waarom is het plaatsen van een ledenlijst verplicht?

Via de ledenlijst krijgt u de meeste (sponsored en nofollow) backlinks naar uw website. Om voor alle leden voldoende backlinks te garanderen is het opnemen van de ledenlijst verplicht.

Is de ledenlijst zichtbaar op mijn website?

De ledenlijst met backlinks naar alle TRC leden hoeft niet zichtbaar te zijn voor uw websitebezoekers. U kunt deze eenvoudig verbergen door deze niet in het menu op te nemen. 

Waarom is de herkomst van een backlink belangrijk?

Er wordt veel gehandeld in backlinks om hogere Google posities te krijgen. Vaak komen deze backlinks van vage domeinen uit het buitenland. 

Google let steeds meer op de herkomst van de backlinks en hecht meer waarde aan backlinks die komen van websites die in hetzlefde land gevestigd zijn. 

De backlinks van TRC komen van echte Nederlandse bedrijven en komen tot stand door uitwisseling van links. 

Hoe zorgt TRC voor constante groei van backlinks?

Niemand weet exact hoe het Google algoritme werkt, maar de experts zijn het er over eens dat een regelmatige aanwas van backlinks meer effect oplevert dan een grote bulk backlinks in een keer.

TRC zorgt er daarom voor dat de ledenlijsten met backlinks geleidelijk aan worden opgenomen op de websites van de leden. Het aanpassen van de ledenlijst is door ons geautomatiseerd en werkt bij WordPress websites volledig automatisch. 

 

Kan iedereen zich bij TRC aanmelden?

Alleen klanten van Doors Internetmarketing of iVavo kunnen lid worden van TRC. Voor deze klanten bieden we TRC diensten exclusief aan zodat zij een voorsprong houden op hun concurrenten. Neem contact op voor meer informatie.

 

 

Waarom is TRC zo goedkoop?

Linkbuilding via TRC is grotendeels gebaseerd op linkexchange tussen de leden onderling. Dit proces is door ons grotendeels geautomatiseerd, waardoor er weining arbeidscapaciteit nodig is. hierdoor kunnen we de kosten laag houden.

TRC is een initiatief van Doors InternetMarketing en linkbuilding is een onderdeel dat voor onze klanten van belang is. Omdat we ons willen onderscheiden van andere internet marketing aanbieders hebben we TRC ontwikkeld en bieden we deze dienst exclusief en zo goedkoop mogelijk aan.

 

 

Hoe kan ik me bij TRC aanmelden?

U kunt via de website een contactformulier invullen en aangeven dat u een lidmaatschap voor TRC wilt afsluiten. U ontvangt per e-mail een reactie van ons met nadere informatie.

 

 

Hoe kan ik het resultaat van TRC meten?

 Het onderzoeken van backlinks die naar uw website verwijzen is vrij eenvoudig online uit te voeren. Dat geldt ook het analyseren van de domain autoriteit en in mindere mate voor Google posities.

TRC biedt als extra dienstverlening aan om maandelijks een rapportage te sturen met de belangrijkte informatie over backlinks, Trustflow, citation flow, domein autoriteit en actuele Google posities op een aantal relevante zoekwoorden. U betaalt hiervoor € 7,95 per maand. Naast de maandelijkse rapportage kunt u real time inloggen op onze monitoring tool om de resultaten zelf te bestuderen.

 

Hoe zit het met andere internet marketing diensten?

The Result Company is een initiatief van Doors Internet Marketing. Voor meer diensten op het gebied van linkbuilding kunt u contact opnemen met Doors Internet Marketing, of uw huidige internet partner. 

Linkbuilding is een van de drie aspecten die bepalend zijn voor Google ranking. het tweede aspect is on site SEO en het derde aspect is de populariteit van uw website (gemeten aan de hand van het aantal bezoekers).  

Doors Internet marketing heeft alle kennis in huis voor een professionele internet marketing strategie inclusief praktische uitvoering.

Bent u zelf internet marketing aanbieder, neem dan contact op om de samenwerkingsmogelijkheden met elkaar te bespreken.

 

Testimonial

Christian van Vorst (Ivavo)
” Het geeft een zeker en vertrouwd gevoel te weten dat TRC voortdurend bezig is met linkbuilding, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Voor ons en onze klanten zorgt TRC echt voor onderscheidend vermogen als het gaat om SEO”

Let the linkbuilding begin

Starten met linkbuilding met de zekerheid dat backlinks uitsluitend van websites van Nederlandse bedrijven komen was nog nooit zo eenvoudig. Constante uitbreiding van het aantal links leidt tot een natuurlijk linkbuilding profiel dat precies aansluit op het Google algorithme.