Website Marketing

optimaal rendement

Conversie optimalisatie
Het hebben van zo veel mogelijk bezoekers op uw website is pas zinvol als er ook voldoende conversie plaatsvindt. Daarom is het belangrijk om uw website zo op te bouwen dat deze ook ingericht is op conversie. TRC helpt u bij het bedenken en realiseren van verschillende soorten conversies op uw website.   

Zoekmachine optimisatie (SEO)
Over zoekmachnie optimisatie (SEO) bestaan nog steeds veel onduidelijkheden. TRC voert veel websitescans uit en we constateren dat meer dan 90% van alle websites in Nederland en België de basis SEO-instellingen niet goed toepassen. Hier is met kleine aanpassingen veel voordeel te halen.   

Online adverteren (SEA)
Adverteren via het Google netwerk is de snelste manier om relevante bezoekers op uw website te krijgen. TRC heeft ruime ervaring met grote en kleine campagnes als het gaat om Google Ads, remarketing, display ads en Shopping. Onze specialisten bewaken uw budget en maken het rendement inzichtelijk. Zo weet u precies waar us advertentie euros aan besteed worden en wat deze opleveren.

Website bezoekers analyseren

Het analyseren van uw websitebezoekers is belangrijk. dat geldt niet alleen voor organische bezoekers maar zeker ook voor betaalde bezoekers die via Google Ads op uw website komen. TRC zorgt voor een volledige integratie van Google Ads, Goolge Analytics en Google Search console. Onze eigen rapportage tool zorgt daarnaast voor real time inzicht in Google rankings.

Conversie optimalisatie

Meten is weten. Dat geldt niet in de laatste plaats voor het meten van de conversie van uw websitebezoekers. Hoevaak iemand een bestelling plaatst is vaak wel bekend. Maar hoevaak iemand een contactformulier invult, een bestelling niet afrondt of uw website al na enkele seconden weer verlaat is vaak niet bekend. TRC zorgt ervoor dat de bezoekers op uw website duidelijk geïnformeerd worden.  

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Iedereen wil in Google bovenaan staan. Dat dit niet voor iedereen haalbaar is lijkt logisch. Toch zijn er SEO “specialisten” die een hoge ranking garanderen. Een meer realistische aanpak is om te zorgen dat relevante content op de juiste manier op uw website komt. U krijgt dan de positie in Google die bij uw bedrijf past. Trucjes en “slimme” tips worden vroeg of laat ontdekt en richten meer schade aan dan dat ze voordeel opleveren. Met de jusite aanpak komen wij voor de meeste klanten een heel eind. Aangezien 90% van de websites de basis SEO nog niet eens geoptimaliseerd hebben scoren we al snel resultaat. Met z’n allen op de eerste plaats zal niet lukken. Althans niet voor het meest populaire zoekwoord. maar misschien wel voor andere relevante zoekwoorden?

Google Ads campagnes

TRC zorgt voor het gehele traject als het gaat om het realiseren van efficiënte Google Ads campagnes. Door een intelligente koppeling van Google Ads en Google Analytics zijn alle conversies eenvoudig meetbaar. Zo kunnen we in Google Ads gebruik maken van alle meetbare (micro) conversies. Anatl bezochte pagina’s, verblijftijd op de website, downloaden van brochuren of bekijken van specificaties. Alles is meetbaar met de juiste technische koppelingen. Bezoekers die niet converteren kunnen we met gerichte remarketing campagnes weer naar uw website leiden. Daarbij maken we gebruik van Google Display advertenties op verschillende populaire websites op internet.  

Vaste kosten per maand

De kosten voor het uitbesteden van internet marketing kunnen erg verschillend zijn. De meeste aanbieders kiezen voor een strategie op bais van de gewerkte uren per project. Als klant bepaalt u dan zelf wat er moet gebeuren. TRC kiest voor een andere strategie en werkt voor een vast bedrag per maand. U bepaalt wat u wilt bereiken en TRC zorgt voor de uitvoering. Vooraf maken we een analyse en bepalen samen het financiële kader en de daarbij behorende inspanning uitgevoerd door onze professionals. TRC houdt de regie en blijft altijd binnen de gemaakte afspraken als het om de kosten gaat. Wij begrijpen dat we soms een stapje meer moeten doen en onze klanten realiseren zich dat het ook wel eens andersom is. Het belangrijkste is dat uw internet marketing activiteiten resultaatgericht uitgevoerd worden door professionals. En dat tegen vaste (lage) kosten per maand, zonder verrassingen achteraf.