TRC lid:

Van Der heijden

Voor dakreparaties en renovaties in de regio Brabant

Nieuw dak verzorgd door Van der heijden

Van der Heijden is een deskundig en ervaren dakdekker met haar hoofdkantoor in het Brabantse Den Bosch. Nieuwe daken en dakreparaties aan schuine (hellende) daken met dakpannen is van der Heijden dakdekkers dagelijks werk. Op een professionele wijze inspecteren zij uw dak, brengen (nood) dakreparaties aan, vervangen kapotte dakpannen of verzorgen een compleet nieuw dak.

 

Dakreparatie bij daklekkages

Daklekkages komen altijd ongelegen. Bij een pannekdak is de lekkage vaak snel gevonden. Een plat dak is echter gevoeliger voor lekkage dan een schuin dak met dakpannen. Door vorst en dooi ontstaan barsten en scheuren, met een daklekkage als gevolg. Regelmatige inspectie door een professionele dakdekker en aanbrengen van kleine dakreparaties van uw plat dak voorkomt grotere gebreken. Van der Heijden is snel ter plaatse om schade door lekkages zo veel mogelijk te beperken.

Complete dakrenovaties

Uw dak is mogelijk aan vervanging toe en u wilt uw dak eventueel laten renoveren? Van der Heijden is gespecialiseerd in het maken, herstellen en volledig vervangen van alle typen daken. Wij werken voornamelijk in de regio Brabant en wij verzorgen voor u graag een heldere en eerlijke offerte voor deze ingrijpende klus.

Onze jarenlange ervaring en professionele aanpak staat garant voor een vakkundige dakrenovatie van uw woning.

Even voorstellen:

Denny van der Heijden (Van der Heijden Dak en Renovatie)

Samen met onze klanten bekijken we wat de beste oplossing is en bespreken we de mogelijkheden op het gebied van dakreparatie of renovatie. Vooraf maken we een duidelijke offerte met vaste prijsafspraken. Zonder verrassingen achteraf. Onze dak specialisten leveren kwaliteit en denken oplossingsgericht.

Dak & renovatie van der Heijden

Compleet nieuw dak

Wanneer u overweegt om een nieuw dak op uw huis te laten plaatsen, is Van der Heijden u graag van dienst! Bij voorkeur zijn ze al in een vroeg stadium betrokken, zodat ze u optimaal kunnen adviseren over de best passende oplossing voor uw situatie. Hierbij hanteert Van der Heijden een transparante werkwijze en zijn ze niet te beroerd om het uit te voeren werk helder toe te lichten. U ontvangt vooraf vaste prijsafspraken, en u ontvangt altijd goede garanties op het uitgevoerde werk. Daarmee weet u precies wat u van een dakdekker als Van der Heijden kunt verwachten.

Dakreparatie plat dak met bitumen

Voor het repareren van uw platte dak bent u bij van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf aan het juiste adres. Dit is immers een van onze specialismen. Dagelijks repareren wij defecten en lekkages aan diverse platte daken in de regio Brabant.

Niet alleen in geval van lekkage kunt u een beroep op ons doen. Maar ook het (preventief) inspecteren van uw platte dak en direct uitvoeren van kleine reparaties voeren wij voor u uit. Regelmatige inspectie is tevens van belang om lekkages te voorkomen. Met name omdat een plat dak door de moeizame waterafvoer een hogere kans heeft te gaan lekken. Heeft u reeds te maken met een daklekkage dan zijn onze mensen snel ter plaatse om een reparatie aan uw dak uit te voeren.

Complete renovatie van uw dak

Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is en bespreken we de mogelijkheden op het gebied van uw dakrenovatie. Vooraf ontvangt u een duidelijke offerte met vaste prijsafspraken. Zonder verrassingen achteraf. Onze dak specialisten leveren kwaliteit en denken oplossingsgericht.

Onze vakkundige mensen gebruiken enkel professionele materialen en gereedschappen om uw dak te renoveren.