TRC lid:

Van Der heijden

Voor dakreparaties en renovaties in de regio Brabant

Reparatie bij lekkage van schuin pannendak

Van der Heijden is een deskundig en ervaren dakdekker in de regio Brabant, met hoofdkantoor in Den Bosch. Dakreparaties aan schuine (hellende) daken met dakpannen, zoals het verhelpen van lekkages, is van der Heijden dakdekkers dagelijks werk. Op een professionele wijze inspecteren onze mensen uw dak, brengen (nood) dakreparaties aan, vervangen kapotte dakpannen of renoveren uw gehele pannendak.

 

Reparatie bij lekkage van platte daken

Een plat dak is gevoeliger voor lekkage dan een schuin dak met dakpannen. Door vorst en dooi ontstaan barsten en scheuren, met een daklekkage als gevolg. Regelmatige inspectie door een professionele dakdekker en aanbrengen van kleine dakreparaties van uw plat dak voorkomt grotere gebreken.

Complete dakrenovaties

Uw dak is mogelijk aan vervanging toe en u wilt uw dak eventueel laten renoveren? Van der Heijden is gespecialiseerd in het maken, herstellen en volledig vervangen van alle typen daken. Wij werken voornamelijk in de regio Brabant en wij verzorgen voor u graag een heldere en eerlijke offerte voor deze ingrijpende klus.

Onze jarenlange ervaring en professionele aanpak staat garant voor een vakkundige dakrenovatie van uw woning.

Even voorstellen:

Denny van der Heijden (Van der Heijden Dak en Renovatie)

Samen met onze klanten bekijken we wat de beste oplossing is en bespreken we de mogelijkheden op het gebied van dakreparatie of renovatie. Vooraf maken we een duidelijke offerte met vaste prijsafspraken. Zonder verrassingen achteraf. Onze dak specialisten leveren kwaliteit en denken oplossingsgericht.

dak en renovatie regio brabant

Reparatie van schuin pannendak

In de Hollandse herfst- en wintermaanden lopen daken veel schade op door het wisselvallige weer. Dakpannen waaien met hevige storm weleens van het dak af, maar ze kunnen ook lijden onder mos en algengroei of gaan lekken door breuk en scheurvorming. Hierdoor ontstaan al snel kleine of grotere lekkages.

Van der Heijden voert inspecties en reparaties uit aan ieder hellend dak om zodoende lekkages te voorkomen. Heeft u te maken met een lekkage, vraag dan vandaag nog een offerte aan voor een reparatie. Een kleine lekkage kan zich snel uitbreiden en veel schade aanrichten.

Reparatie plat dak met bitumen

Voor het repareren van uw platte dak bent u bij van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf aan het juiste adres. Dit is immers een van onze specialismen. Dagelijks repareren wij defecten en lekkages aan diverse platte daken in de regio Brabant.

Niet alleen in geval van lekkage kunt u een beroep op ons doen. Maar ook het (preventief) inspecteren van uw platte dak en direct uitvoeren van kleine reparaties voeren wij voor u uit. Regelmatige inspectie is tevens van belang om lekkages te voorkomen. Met name omdat een plat dak door de moeizame waterafvoer een hogere kans heeft te gaan lekken. Heeft u reeds te maken met een daklekkage dan zijn onze mensen snel ter plaatse om een reparatie aan uw dak uit te voeren.

Complete renovatie van uw dak

Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is en bespreken we de mogelijkheden op het gebied van uw dakrenovatie. Vooraf ontvangt u een duidelijke offerte met vaste prijsafspraken. Zonder verrassingen achteraf. Onze dak specialisten leveren kwaliteit en denken oplossingsgericht.

Onze vakkundige mensen gebruiken enkel professionele materialen en gereedschappen om uw dak te renoveren.

Zonnepanelen plaatsen 

Wist u dat het plaatsen van zonnepanelen extra voordelig kan als dat tegelijkertijd met een reparatie of dakrenovatie uitgevoerd wordt? Veel kosten zitten in manuren en materieel. is uw dak aan vervaningin toe of moet er een significantie dakreparatie uitgevoerd worden. dan heeft u deze kosten maar een keer.

Van der Heijden is gespecialiseerd in beide aspecten. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om dakreparaties en dakrenovaties. maar ook plaatsen wij zonnepanelen vakkundig op ieder dak. Zowel op hellende als op platte daken plaatsen we zonnepanelen.