Wie is The Result Company?

internet marketing netwerk

TRC is bundeling van kennis en ervaring:
Online marketing ontwikkelt zich in een rap tempo en er zijn steeds meer specialistische bureaus. Bij grote bureaus zijn de prijzen hoger en is er minder beleving en betrokkenheid dan bij kleine bureaus, waar een risico schuil gaat in de beschikbaarheid van één persoon. TRC is een initiatief van Doors International, een ervaren internet marketing bureau als het gaat om de belangrijkste internet marketing activiteiten. 

Meer Google autoriteit door linkbuilding
Door onze innovatieve geautomatiseerde linkbuilding, via het zakelijke netwerk van TRC, krijgt uw website automatisch meer Google autoriteit. Uw organische vindbaarheid verbetert en u krijgt meer bezoekers. Op het gebied van content beheer en linkbuilding hoeft u zelf vrijwel geen tijd in linkbuilding te investeren.

Uitwisseling van internet marketing kennis:
Steeds meer MKB-ondernemers kunnen de online marketing ontwikkelingen niet meer bijhouden. TRC informeert haar klanten en leden over de belangrijkste zaken op een begrijpelijke manier. Sluit uw bedrijf aan, wordt lid en lees onze blogs. U blijft op de hoogte en versterkt de internet autoriteit van uw website.

Onze professionals staan klaar
TRC is uw professioneel partner als het gaat om uitbesteden van internet marketing diensten. Voor iedere situatie hebben we een oplossing voor u. Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of gewoon voor een goed en vrijblijvend advies second opinion of website scan.

linkbuilding 2.0

Linkbuilding is nog steeds het meest onderschatte SEO onderdeel.
Hoe zit het nu precies met linkbuilding en hoe kom je dan aan goede waardevolle backlinks naar uw website.
Hieronder leggen we uit hoe u dat met TRC Linkbuilding eenvoudig realiseert.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Een backlink is een verwijzing naar uw website vanaf een ander domein. De waarde van een backlink is voor Google posities erg belangrijk. Backlinks van websites die specifiek zijn opgezet voor linkbuilding leveren minder waarde dan backlinks op websites van echte (Nederlandse) bedrijven. Het verkrijgen van waardevolle backlinks kost echter veel tijd. Iedere link zal individueel aangevraagd moeten worden. De methode die daarbij het beste werkt is linkexchange (uitwisselen van backlinks).

TRC zorgt voor (sponsored) linkexchange onder alle aangesloten leden. De links naar andere websites zijn voorzien van het sponsored attribute, zodat Google deze juist kan inschatten voor Google ranking. 

Linkbuilding strategie

Als het gaat om de kwaliteit van links is het van belang dat deze afkomstig zijn van domeinen met zo veel mogelijk autoriteit. Google let daarbij op domain autority (DA) en naar page autority (PA). Maar kijkt ook naar Trust flow (TF) en Citation flow (CF). Belangrijker is echter dat links afkomstig zijn van pagina’s die relevant zijn voor jouw website. Echter zijn een paar goede links niet voldoende om autoriteit te creëren. Het is tevens belangrijk dat een website op zo veel mogelijk plekken wordt teruggevonden.

Kwalitatieve links

Ieder lid van TRC beschikt over een eigen ledenpagina, die de bedrijfsactiviteiten beschrijft. Google beoordeeld links van deze ledenpagina’s als relevant omdat ze over hetzelfde onderwerp gaan als de site waar ze naar toe linken. Ook plaatsen TRC leden een link op hun eigen website naar de TRC website. Via deze (sponsored) link exchange ontvangen beide domeinen autoriteit van elkaar.

Kwantitatieve links

Een natuurlijk linkbuilding profiel bevat ook voldoende links van minder relevante sites. Door een geautomatiseerde ledenlijst op de site van de leden te zetten genereert het TRC lidmaatschap automatisch voldoende links voor ieder lid. Zelfs bevat iedere ledenlijst unieke omschrijvingen (anchorteksten). Variatie in linkprofielen bevordert de autoriteit voor Google.