TRC lid:

BRINGO

Elektrische golfkarren

Elektrische golfkar voor iedere branche 

Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedere branche, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen met een elektrische golfkar. Bringo biedt haar klanten een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van alle elektrische golfkarren die worden ingezet voor facilitaire toepassingen of voor vervoer van personen in verschillende sectoren variërend van zorg tot recreatie.

Betaalbare elektrische golfkarren

In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol krijgt, levert en onderhoudt Bringo de leuke, veilige en betaalbare elektrische golfkar of elektrische shuttle bus voor vervoer van personen en goederen. Bringo investeert daarnaast altijd in innovatie en ontwikkeling. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van de elektrische golfkar voor uw toepassing, bedrijf of organisatie.

Nieuwe en gebruikte elektrische golfkaren

Op de website van Bringo staan al onze nieuwe basisvoertuigen. Natuurlijk is deze opsomming verre van compleet en zijn er nog oneindig meer mogelijkheden. Staat uw perfecte elektrische voertuig niet op onzew website? Neem dan contact met ons op en er bestaat een grote kans dat wij deze toch kunnen produceren.

Even voorstellen:

Barnt Masselink  (bringo.nl)

Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Elektrische golfkarren specialist

Betaalbare elektrische golfkarren

Bringo verkoopt zowel nieuwe als gebruikte elektrische golfkarren. Onze golfkarren zijn geschikt voor twee, vier, zes en acht personen. Bekijk ons aanbod van de gebruikte elektrische golfkarren.. Deze gebruikte golfkarren zijn vaak als demo gebruikt of worden tweedehands aangeboden. De prijs voor deze gebruikte elektrische golfkarren is lager dan voor nieuwe golfkarren.

Van golfkar tot shuttlebus

Bij Bringo hebben we altijd een ruime voorraad occasions. Het betreft dan inruilers, voertuigen uit onze verhuurvloot of ex-vloot karren uit Spanje of Portugal. Onze gebruikte golfkarren krijgen bij ons standaard een grote beurt én garantie. Vanwege een zeer hoge omloopsnelheid staan niet alle occasions altijd online. Bel ons voor het meest actuele aanbod.

Elektrische golfkar steeds populairder

Tweedehands golfkarren rijden even fijn als nieuwe golfkarren, zijn ze in prima staat en u heeft er nog jaren plezier van. Een gebruikte golfkar kopen is een prima alternatief wanneer u minder budget te besteden heeft. Bringo beschikt over meerdere modellen elektrische golfkarren, geschikt voor personenvervoer of uitgerust met een laadbak geschikt voor goederenvervoer.