TRC lid:

Van den Reek

Airco-installatie regio eindhoven

Van den Reek beschikt over een breed assortiment airco’s. Voor kleine en grote ruimtes. In alle soorten, maten en prijzen. Van den reek levert een airco voor bedrijven en voor particulieren. Gaat uw voorkeur uit naar een vaste airco of wilt u liever een mobiele airco? Wij hebben altijd een airco die bij u past. Wij leveren airco’s van merken als LG, Mitsubishi, Panasonic, Daikin en Toshiba.

Koeltechniek: van koelen tot vriezen 

Van den Reek Technische Installatie Groep is de expert op het gebied van koelen en vriezen in de regio Eindhoven. Dat wil zeggen dat wij u in de volle breedte van dienst kunnen zijn. Zo tekenen wij niet alleen voor het ontwerp van uw installatie maar ook voor de uitvoering, nazorg en onderhoud. Het resultaat? Een installatie die overeenkomt met uw verwachtingen. Of deze zelfs overtreft. Het oplossen van storingen is hierbij inbegrepen.

Klimaatbeheersing voor optimale werkomgeving

Als W-installateur verzorgt van den Reek uit Nuenen de werkbouwkundige installaties: klimaatinstallaties om uw bedrijfspand te verwarmen, te koelen en te ventileren. En daarmee creëert u een optimale klimaatbeheersing voor uw werknemers, machines en productieruimtes. Van den Reek Technische Installatie Groep heeft de kennis en kunde in huis om een systeem voor klimaabeheersing professioneel te installeren,

Even voorstellen:

Serge van Empel (Van den Reek)

” Van den Reek Technische Installatie Groep is sinds 1979 een begrip. Wij hebben naam gemaakt met het ontwerpen, leveren en installeren van airconditioning en koeltechnische installaties. Onze klanten kunnen rekenen op een efficiënte dienstverlening. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en werken volgens de nieuwste inzichten. Wij zijn u graag van dienst.

.”

Van den Reek aanbod:

Van slaapkamer airco tot airco op kantoor

In een zakelijke omgeving is een professionele airco voor koelen en verwarmen niet meer weg te denken. Ook thuis raakt zo’n voorziening steeds meer ingeburgerd. Vooral omdat airco’s de laatste jaren veel goedkoper geworden zijn. Met een levensduur van vijftien jaar wordt investeren aantrekkelijk. 

Wist u dat een luchtzuiveringssysteem de levenskwaliteit verbetert? Bij astma, hooikoorts of een allergie is dat een uitkomst. Ook mensen die door hun ziekte aan huis of bed gekluisterd zijn, hebben voordeel van een airco. Een airco zuivert de lucht van stof, rook, bacteriën, virussen, pollen en etensgeuren.

Heeft u het warm? Doet u ’s nachts geen oog dicht? Een slaapkamer airco brengt niet alleen verkoeling maar zorgt ook voor een goede nachtrust. Deze stille kracht doet geruisloos zijn werk.

Gespecialiseerd in koeltechniek

Is uw bedrijf ook afhankelijk van verse producten? Of vormen verse producten een onderdeel van uw dagelijkse dienstverlening aan klanten? Dan weet u als geen ander dat koel- en vriestechniek een onmisbare schakel in uw bedrijfsvoering is. Bij vanden Reek is deze schakel in vertrouwde handen. Wij kennen de wettelijke richtlijnen als geen ander.

VAN SLAGER TOT SUPERMARKT

Van den Reek Technische Installatie Groep is thuis in koelen en vriezen. U kunt vertrouwen op jaren kennis en ervaring. Voor ieder koeltechnisch vraagstuk ontwikkelen wij een oplossing. Zo hebben wij installaties geleverd aan slagerijen, slachthuizen, supermarkten en hotels.

KLIMAATBEHEERSING is ons vak

Klimaatbeheersing is meer dan koelen alleen. Niet alleen verversen en zuiveren van lucht vallen onder deze noemer maar ook koelen, verwarmen en ontvochtigen. De medewerkers van Van den Reek Technische Installatie Groep beheersen al deze aspecten van klimaathebeersing.

Op het weer kunnen we maar weinig invloed uitoefenen. Binnenshuis is het een ander verhaal. Daar hebt u, met een adequate klimaatbeheersing,  een aangenaam klimaat voortaan zelf in de hand. De Arbowet erkent het belang van een aangenaam werkklimaat.