TRC lid:

AquaFitshop

Zwembad materialen en speelgoed 

Aquafitshop is een webshop met een ruim aanbod zwembad materialen en zwembad spleegoed zoals zwembandjes, zwemkurkjes, zwembadschoenen, duikspullen zwemkleding. De meeste producten leveren we direct uit voorraad.

Groot aanbod zwembad materialen 

Maak kennis met ons groot aanbod aan zwembad producten, die met de verschillende vormen van zwemrecreatie te maken hebben. Aquafitshop levert diverse zwembad materialen voor de beginnende, sportieve, wedstrijd- of recreatieve zwemmer. Daarnaast zijn er ook tal van producten voor de revalidatie, wellness en zwembadinrichting opgenomen in ons assortiment. Tevens is er bij de keuze van het assortiment met zorg gekeken naar de kwaliteit van de producten.

Zwembad opruiming en aanbiedingen

In onze zwembad webshop zijn regelmatig zwembad aanbiedingen te vinden. Bekijk onze zwembadaanbiedingen online en profiteer van een aantrekkelijke korting die geldt op alle opruimingsproducten voor in en rond het zwembad: zoals: zwemvliezen, badmutsen, duikbrillen, slippers, snorkelset en zwemkleding.

Even voorstellen:

Laura van den Oever  (AquaFitshop –  Aquajogging de Buffel)

Aquafitshop is al meer dan 20 jaar actief in de zwembad- en recreatiebranche en heeft als totaalleverancier een unieke positie in de markt. Ons ruime aanbod zwembadmaterialen biedt voor iedereen het juiste product voor een scherpe prijs

Aquafitshop – Aquajogging de Buffel:

Sevylor Zwemvest Puddele Jumper

De Puddle Jumper in leuk design brengt het beste van een zwemvest en zwembandjes bij elkaar. Vervaardigd uit duurzaam materiaal. De buitenzijde is van stevig nylon en de binnenkant van de Puddle Jumper is voorzien van schuim. Dit zwem accessoire verhoogt de veiligheid van uw kind in het water. De verstelbare klikband zorgt voor extra veiligheid. De Puddle Jumper is niet zelfstandig uit te trekken. Geschikt voor kinderen tussen de 12 en 30 kg. Deze worden ook vaak gebruikt bij het baby peuter zwemmen.

Ligbed Balliu meest verkocht 

Aquafitshop biedt ook meubels voor rond het zwembad. Ligbed Balliu is verreweg het meest verkochte ligbed voor bij het zwembad, op het strand en in de sauna. Iedereen kent dit ligbed van vakanties of van vakantieparken. Dit super sterke ligbed is gemaakt van 100 % polypropyleen, voor en achterkant zijn verstevigd met een aluminium buis. Compleet modulair model waarbij alles vervangbaar is. Bedloper is gemaakt van plastic coated polyester, ademt, uv- bestendig en voorziet in een langdurige anti- micro biologische bescherming.

Dit ligbed is ook voor particulieren betaalbaar en is verstelbaar in 3 posities. Te bestellen in 3 verschillende kleuren. Andere kleuren zijn in overleg ook mogelijk. 

Zwemles materiaal

Op de website van Aquafitdhop vind je de leukste zwemmaterialen met een breed assortiment zwemsportproducten, zwemmaterialen, zwemspullen en zwemaccessoires. Ons ruime assortiment zwemproducten is geschikt voor iedere zwemmer, dus zwemmers van alle leeftijden en niveaus. Onze producten gebruik je in, op en rondom het water, of zwembad tijdens het zwemmen of tijdens het beoefenen van andere watersporten.