Betaalbare Websites 

Moderne websites 

WordPress is meest toegepaste gratis CMS ter wereld
WordPress is het meest populaire open-source content management systeem ter wereld. De meeste professionele websitebouwers werken met WordPress. Dat betekent dat u met een WordPress website nooit vast zit aan één websitebouwer. 

Bijna elke designer, programmeur, marketeer en software ontwikkelaar kiest om met WordPress te werken. En in de praktijk houdt dat in: meer en betere plugins, meer en betere thema’s, meer en betere applicaties die te koppelen zijn met WordPress en een snellere ontwikkeling van het CMS zelf.

Volledige websiteprojecten
TRC verzorgt volledige website trajecten. Van functioneel ontwerp en design tot en met het bouwen en programmeren van maatwerk plugins, mocht dat nodig zijn. De meeste websiteprojecten bouwen we in Divi, een gebruiksvriendelijk framework dat u in staat stelt uitbreidingen en aanpassingen eenvoudig zelf te kunnen doen.  

Fixed prijs per maand
Ook websitebouw bieden we aan tegen een vaste prijs per maand. Hierdoor kunnen we samen met onze klanten websites voortdurend actueel houden en zorgen we voor een optimale vindbaarheid in Google. Wij monitoren de performance van uw webiste en houden de conversies in de gaten.

Website bouw anno 2023

In 2023 is het belang van een goede website voor veel bedrijven nog relevanter geworden aangezien we vanwege de Corona maatregelen steeds meer online doen. Niet alleen kopen we vaker online, we werken ook meer thuis. Er is steeds meer online communicatie waarbij uw website cruciaal is.

Waarom bouwen in WordPress

Bijna iedere professional op het gebied van websitebouw is bekend met WordPress en het is het meest populaire CMS ter wereld. WordPress is gratis en het CMS wordt op vrijwel ieder platform standaard aangeboden. Het is een gebruiksvriendelijk CMS dat online goed beschreven is. Onze keuze voor WordPress wordt grotendeels bepaald door de vele plugins die voor WordPress beschikbaar zijn. Voor vrijwel iedere toepassing is er een betaalbare plugin beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om voor relatief lage kosten een moderne website te kopen met uitgebreide functionaliteit.

Responsive websites

Alle websites die we bij TRC ontwikkelen zijn geschikt voor weergave op alle devices. Het hebben van een responsive website (waarbij de lay out zich aanpast aan het beeldformaat) is zeker in 2023 een must.

Meer dan de helft van de websitebezoekers bezoekt uw website voor de eerste keer met een mobiele telefoon. Deze eerste indruk is bepalend of bezoekers later terugkeren en converteren naar aanvragen of bestellingen.

Volledige website traject

TRC zorgt voor het gehele traject als het gaat om het realiseren van een nieuwe website. Als eerste bespreken we met u wat u met de nieuwe website wilt bereiken, of er foto’s beschikbaar zijn en of er voor alle onderdelen voldoende content is.

Na het opstellen van een functioneel ontwerp, waarbij we de routing van de bezoekers in kaart brengen, presenteren we een voorstel voor het grafisch ontwerp. We houden daarbij rekening met weergave op mobiel, tablet en desktop.

Het bouwen van de website doen we online, zodat u het hele proces kunt volgen. We houden uiteraard direct rekening met de belangrijkste SEO aspecten. Na de oplevering zijn er altijd wel kleine zaken die u aangepast wilt hebben. Dat verzorgen we gedurende de samenwerkingsperiode kosteloos voor onze klanten. 

Vaste prijs per maand

Omdat een website eigenlijk nooit af is en er altijd aanpassingen nodig zijn om de vindbaarheid en conversies te verbeteren nemen we de kostprijs mee in de vaste kosten per maand. TRC streeft naar langdurige samenwerkingen met haar klanten. Eenmalige opdrachten komen weinig voor, maar behoren wel tot de mogelijkheden. 

Het voordeel van een vast bedrag per maand is dat u exact weet wat uw website per maand kost. U hoeft bij de aanschaf geen grote investering ineens te doen, maar kunt wil kiezen voor een professionele website. Betaling per maand houdt ons ook scherp aangezien u bij eventuele onvrede de betaling kunt opschorten. U weet waar u voor betaalt en dat blijft de hele samenwerkingsperiode ook zo.