TRC lid:

Pianometropool

PIANOWINKEL VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE PIANO’S EN VLEUGELs

Pianometropool is een pianowinkel met het grootste gevarieerde assortiment piano’s en vleugels. Op onze website en in onze showroom in Rijswijk vindt u een piano aanbod dat bestaat uit vele gebruikte en nieuwe piano’s en vleugels.

Ons piano aanbod varieert van een goede, betaalbare digitale piano voor starters tot en met exclusieve akoestische vleugels. Ook koopt u bij ons een goede gebruikte akoestische piano of vleugel. Altijd met volledige garantie.

Akoestische piano’s en vleugels

Alle akoestische piano’s en vleugels in ons assortiment zijn zorgvuldig gekozen top instrumenten en geschikt voor ieder budget. Voortdurend breiden we onze collectie gebruikte en nieuwe akoestische piano’s uit. Van deze zorgvuldig geselecteerde piano’s weten wij als toetsen specialist bijna zeker dat uw droom piano binnen onze collectie staat.

Door o.a. de ruime voorraad, zowel nieuw als door inruil verkregen en mede door onze hoge omloopsnelheid is Pianometropool in staat om wekelijks 12 zorgvuldig geselecteerde piano’s tegen de beste prijs-kwaliteit aan te bieden. Al onze instrumenten worden geleverd met volledige garantie en 100% inruilgarantie. Levering wereldwijd.

Vintage piano’s en vleugels

Een piano kopen met de klank van ‘vroeger’ en de technische finesse van ‘nu’.
Vintage is helemaal in en onze ware collector items zijn een lust voor oog en oor.

Piano’s uit onze Vintage collectie zijn gebouwd door de bekendste pianobouwers ter Wereld : STEINWAY & SONS, BLUTHNER, GROTRIAN STEINWEG, BOSENDORFER, FAZIOLI, BECHSTEIN en IBACH.

Deze klassieke vinatge instrumenten zijn meestal volledig gereviseerd en weer in perfecte staat teruggebracht. Belangrijk is te vermelden dat de originele zangbodem behouden blijft waardoor die typische romantische toon (de ziel) niet verloren gaat.

Even voorstellen:

Frans Poppeliers (Pianometropool)

Ooit begonnen met enkele merken en modellen vleugels en piano’s vindt u bij Pianometropool nu een topcollectie van de volgende fabrikanten waarvan wij official dealer zijn: Yamaha / Blüthner / Irmler / Haessler / Roland en Casio en importeur/ distributeur van George Steck, Orla en Schiedmayer.

Pianometropool aanbod:

Digitale piano kopen?

Pianometropool levert het grootste assortiment digitale piano’s van Europa en is erkend leverancier van o.a. Roland, Yamaha, Blüthner, Viscount, PhysisGewa en Orla.

Onze digitale piano’s worden vanaf € 1.000 gratis thuisbezorgd én je kunt -ook na de aankoop- altijd gebruik maken van onze uitgebreide kennis en ervaring.

Dit alles tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Dáár staan wij voor!

Gebruikte piano kopen?

Het mechaniek van een akoestische piano is bijna net zo complex en delicaat als een horloge-uurwerk. Meer dan 10.000 onderdelen zitten er alleen al in het mechaniek.

Een oude of niet goed spelende piano opknappen is vaak nog veel duurder dan het kopen van een nieuwe akoestische piano. Pas hier dus mee op en neem altijd een expert mee als u overweegt een gebruikte akoestische piano van een particulier te kopen.

Koopt gebruikte piano occasion bij Pianometropool, dan krijgt u altijd garantie aan huis. maar ook een 100% inruilgarantie op uw volgende aankoop én een officiële factuur welke nodig is om de gebruikte akoestische piano later eventueel te kunnen verkopen.

Daarnaast kunt u in onze showroom alle merken en types gebruikte en nieuw piano’s uitproberen zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Silent piano kopen?

Wilt u een silent piano aanschaffen?

Pianometropool levert verschillende merken silent piano’s. Bekijk het actuele aanbod op onze website of bezoek onze showroom in Rijswijk.

Ook alle piano’s en vleugels met een silent systeem koopt u met een beste prijsgarantie!

Staat de silent piano die u zoekt er niet tussen of wilt u deskundig advies?
Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Vintage piano of vleugel kopen?

Vintage instrumenten hebben vaak een karakteristieke warme en meer romantische toon dan moderne instrumenten. Vintage collectie piano’s en vleugels zijn vaak prachtig uitgevoerd met bijzondere houtsoorten, decoraties, handgedraaide poten, en soms zelfs met ivoren toetsbeleg. De aanschaf van een vintage piano is een goede investering. Er komen geen nieuwe Vintage instrumenten van topmerken bij. Mits goed onderhouden / gereviseerd kan een vleugel flink in waarde stijgen.Voor het bouwen van Piano’s en vleugels werden in het begin en midden van de vorige eeuw vaak betere onderdelen en houtsoorten gebruikt. Zangbodems van moderne instrumenten worden vaak geforceerd gedroogd terwijl hout vroeger deccenia lang lag te rijpen voor dit tot zangbodem kon worden verwerkt.

Neemt u gerust contact op met Pianometropoll of bezoek onze showroom in Rijswijk.
Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar!