TRC lid:

Pianometropool

Piano winkel (showroom)

PIANOWINKEL VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE PIANO’S EN VLEUGELs

Pianometropool is een pianowinkel met het grootste gevarieerde assortiment piano’s en vleugels. Op onze website en in onze showroom in Rijswijk vindt u een piano aanbod dat bestaat uit vele gebruikte en nieuwe piano’s en vleugels.

Ons piano aanbod varieert van een goede, betaalbare digitale piano voor starters tot en met exclusieve akoestische vleugels. Ook koopt u bij ons een goede gebruikte akoestische piano of vleugel. Altijd met volledige garantie.

Top 12 piano aanbiedingen

12 zorgvuldig gekozen top instrumenten binnen ieders budget. Wekelijks stelt Pianometropool een top 12 selectie pano’s samen. Van deze zorgvuldig geselecteerde piano’s weten wij als toetsen specialist bijna zeker dat uw droom piano binnen onze collectie staat.

Door o.a. de ruime voorraad, zowel nieuw als door inruil verkregen en mede door onze hoge omloopsnelheid is Pianometropool in staat om wekelijks 12 zorgvuldig geselecteerde piano’s tegen de beste prijs-kwaliteit aan te bieden. Al onze instrumenten worden geleverd met volledige garantie en 100% inruilgarantie. Levering wereldwijd.

Top 12 vleugel aanbiedingen

12 zorgvuldig gekozen top instrumenten binnen ieders budget. Wekelijks stelt Pianometropool een top 12 selectie vleugels samen. Van deze zorgvuldig geselecteerde vleugels weten wij als toetsen specialist bijna zeker dat uw droom vleugel binnen onze collectie staat.

Door o.a. de ruime voorraad, zowel nieuw als door inruil verkregen en mede door onze hoge omloopsnelheid is Pianometropool in staat om wekelijks 12 zorgvuldig geselecteerde vleugels tegen de beste prijs-kwaliteit aan te bieden. Al onze instrumenten worden geleverd met volledige garantie en 100% inruilgarantie. Levering wereldwijd.a

Even voorstellen:

Frans Poppeliers (Pianometropool)

Ooit begonnen met enkele merken en modellen vleugels en piano’s vindt u bij Pianometropool nu een topcollectie van de volgende fabrikanten waarvan wij official dealer zijn: Yamaha / Blüthner / Irmler / Haessler / Roland en Casio en importeur/ distributeur van George Steck, Orla en Schiedmayer.

Pianometropool aanbod:

Digitale piano kopen?

Pianometropool levert het grootste assortiment digitale piano’s van Europa en is erkend leverancier van o.a. Roland, Yamaha, Blüthner, Viscount, PhysisGewa en Orla.

Onze digitale piano’s worden vanaf € 1.000 gratis thuisbezorgd én je kunt -ook na de aankoop- altijd gebruik maken van onze uitgebreide kennis en ervaring.

Dit alles tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Dáár staan wij voor!

Gebruikte piano kopen?

Het mechaniek van een akoestische piano is bijna net zo complex en delicaat als een horloge-uurwerk. Meer dan 10.000 onderdelen zitten er alleen al in het mechaniek.

Een oude of niet goed spelende piano opknappen is vaak nog veel duurder dan het kopen van een nieuwe akoestische piano. Pas hier dus mee op en neem altijd een expert mee als u overweegt een gebruikte akoestische piano van een particulier te kopen.

Koopt gebruikte piano occasion bij Pianometropool, dan krijgt u altijd garantie aan huis. maar ook een 100% inruilgarantie op uw volgende aankoop én een officiële factuur welke nodig is om de gebruikte akoestische piano later eventueel te kunnen verkopen.

Daarnaast kunt u in onze showroom alle merken en types gebruikte en nieuw piano’s uitproberen zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Silent piano kopen?

Wilt u een silent piano aanschaffen?

Pianometropool levert verschillende merken silent piano’s. Bekijk het actuele aanbod op onze website of bezoek onze showroom in Rijswijk.

Ook alle piano’s en vleugels met een silent systeem koopt u met een beste prijsgarantie!

Staat de silent piano die u zoekt er niet tussen of wilt u deskundig advies?
Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Gebruikte of nieuwe vleugel kopen?

Het belangrijkste verschil tussen een vleugel en een piano is de stand van de snaren. In de piano staan deze rechtop, in een vleugel zijn ze horizontaal geplaatst. Hierdoor kunnen langere, dunnere snaren worden gebruikt, die met name in de bassen een warmere klankkleur geven.

Pianometropool BV is sinds jaar en dag uw leverancier van de beste pianomerken al Steinway & Sons, Blüthner, Bösendorfer, Yamaha eva. Wij hebben een grote showroom waar u een ruim assortiment gebruikte en nieuwe vleugels kunt bezichtigen en uitproberen. Wij leveren akoestische en digitale vleugels. Maar ook silent en zelfspelende vleugels.

Op onze website vindt u het actuele aanbod gebruikte en nieuwe vleugels, die in onze showroom in Rijswijk speelklaar staan opgesteld.