TRC lid:

Doors Internet marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Optimale Google posities (SEO) zorgen voor een goede vindbaarheid via de Google zoekmachine. Doors Internetmarketing is als internet marketing bureau een geregistreerde Google Partner en is altijd op de hoogte van de nieuwste actualiteiten op dit complexe internet marketing vakgebied.

Website bouwer uit Weert

Een nieuwe website, met een overtuigende uitstraling, gericht op interactie met uw relaties. Dat is wat u van Doors Internetmarketing  kunt verwachten als zij voor u een nieuwe website mogen realiseren, of uw huidige website mogen optimaliseren. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Google Ads campagnes

Door te adverteren op Google Ads komt u direct in verbinding met uw doelgroep. Als officiële Google partner verzorgt Doors Internetmarketing  Google Ads campagnes voor iedere branche. Tevens optimaliseert Doors Internetmarketing bestaande SEA campagnes en verbeteren ze het rendement voor MKB-ers o.a. in de regio Weert.

Even voorstellen:

Frank Zegers (Doors Internet marketing)

“Al 20 jaar is Doors actief als all round Internet marketing bureau met de focus op resultaat voor haar klanten. Doors werkt voor een vast (laag) bedrag per maand en werkt exclusief voor haar klanten. Onze persoonlijke benadering en sterke betrokkenheid onderscheidt Doors Internet Marketing van andere aanbieders.”

Doors Internet marketing aanbod:

Wilt u hoger in Google?

Wilt u de organische vindbaarheid van uw website verbeteren? Op welke woorden wilt u de Google zoekresultaat pagina (SERP) domineren? Doors Internet marketing helpt u bij het realiseren van uw doelstellingen.

Bijna alle websites bieden ruimte voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Met eenvoudige aanpassingen maakt Doors Internet marketing uw huidige website beter vindbaar in de Google zoekmachine. Voordat we uw website gaan inrichten op vindbaarheid doen we een zoekwoordenonderzoek en bekijken we hoe sterk de concurrentie is op bepaalde zoekwoorden.

Doors Internet Marketing stelt samen met u SMART doelstellingen op, optimaliseert de Google vindbaarheid (SEO) op relevante zoekwoorden en regelt eventueel uw AdWords campagnes. We maken we een koppeling tussen AdWords en Analytics, zodat het mogelijk is om vergaande analyses te maken.

Wilt u een nieuwe website

De ontwikkeling van internet als marketingkanaal gaat in een exponentieel tempo. Daarbij is uw websites een van de belangrijkste pijlers. Doors Internet marketing ontwerpt en bouwt nieuwe websites op basis van WordPress. Centraal staat daarbij het optimaliseren van uw aanwezigheid op internet. Samen bepalen we wat de belangrijkste doelstellingen zijn en leggen we de nadruk op de doelgroep die u met uw website hoofdzakelijk wilt bereiken.

Omdat 50% van de bezoekers een mobiele telefoon gebruikt houden we bij Doors Internet marketing bij het ontwerp van een nieuwe site in eerste instantie rekening met een juiste weergave op mobiel.

De beste Google Ads campagnes?

Voordat u met Google Ads gaat starten is het van belang om te weten op welke zoekwoorden uw doelgroep het meeste zoekt, welke zoekwoorden het beste converteren en op welke regio u zich wilt richten. Maar ook hoeveel concurrentie er is op bepaalde zoekwoorden en of het niet slimmer is om op niche woorden in te zetten. Doors Internet marketing beschikt over de kennis en de ervaring om dit snel en betrouwbaar voor u uit te zoeken.

Adverteren in Google met Ads is dé ideale manier op direct bovenaan te komen staan in Google. Search Engine Advertising (SEA) is uiterst geschikt wanneer u direct merkbaar resultaat wilt. U betaalt per klik op zoekwoorden waarop wij voor u bieden zodat u ook alleen relevante bezoekers op uw website krijgt.