TRC lid:

De Online Therapeut

De Online Therapeut

Psychische klachten kunnen je dagelijke leven flink verstoren.

De Online Therapeut gebruikt effectieve methoden om je klachten te verminderen. Een persoonlijke benadering staat hierbij altijd centraal. De behandeling verloopt via beeldbellen, chatten of online zelfhulpmodules. Zo kun je gesprekken hebben met een online psycholoog vanuit huis of werk, in binnen- en buitenland.

Voor welke psychische klachten

Er is online therapie mogelijk voor verschillende psychische klachten. Bij De Online Therapeut wordt behandeling geboden aan volwassenen (vanaf 18 jaar) met problemen zoals: Stress, angst, paniek, dwang, rouw, depressie, overspannenheid en burn-out.

Welke online therapie?

De Online Therapeut hecht grote waarde aan online therapie van hoge kwaliteit.  Iedere therapie is wetenschappelijk onderzocht en effectief bevonden.

Even voorstellen:

Lianne van Amersfoort-Karels (Deonlinetherapeut)

Met het oprichten van De Online Therapeut, een vrijgevestigde praktijk, heb ik de vrijheid om te doen wat nodig is om een kwalitatief hoogwaardige behandeling te bieden. Voor mij betekent dit behandeling op maat en gebruik van wetenschappelijk bewezen effectieve methoden.

Online psychologische hulp:

Online therapie aanbod

De online therapeut biedt verschillende online therapieën aan. Alle gebruikte therapieën zijn effectief bevonden en wetenschappelijk onderzocht. Hieronder een overzicht van de online psychologische therapieën:

 

Wordt een online psycholoog vergoed?

Op onze website kunt u lezen wat de tarieven en vergoedingen zijn van de psychologische hulp van De Online Therapeut. Of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekering en wat de hoogte van de vergoeding dan bedraagt is afhankelijk van uw situatie. Graag zoeken we dat voor u uit.

Als het gaat om vergoedingen dan wordt er gelet of er sprake is van gecontracteerde zorg, niet-gecontrcateerde zorg, stoppen of doorverwijzen na intake gesprek of niet verzekerde zorg.