TRC lid:

WAV-e For Ladies 

Fit in 15 min met EMS training

De EMS techniek stimuleert uw spieren tot diep in de spiervezels, veel dieper dan bij traditionele fitnessoefeningen en trainingen met gewichten. Bovendien is deze vorm van sporten veel minder belastend voor uw pezen en gewrichten. Afvallen en sterker worden gaat met EMS trainingen sneller, terwijl de kans op overbelasting veel minder is. EMS training is daarom ook ideaal voor mensen met lichamelijke klachten. In alle WAV-e For Ladies vestigingen in Nederland biedt WAV-e EMS training exclusief voor vrouwen aan.

Waarom WAV-e EMS training 

Omdat je snel resultaat wilt! EMS trainingen zijn bijzonder effectief en zorgen er in een korte tijd voor dat u ook echt resultaten behaalt! Of het nu gaat om afvallen, sterker worden. Zelfs wanneer u last heeft van reumatische klachten. EMS training staat voor Electric Muscle Stimulation, een revolutionaire techniek waarmee je alle spiergroepen tegelijkertijd traint. Deze vorm van training is veel effectiever dan bijvoorbeeld een gewone fitness training met gewichten.

 

Even voorstellen:

Malou Bongers  (Wav-e For ladies)

André Bongers en Malou Bongers zijn sinds 2016 franchisegever van Wav-e studio’s en maken onderdeel uit van Wav-e Nederland. De WAV-e studio’s functioneren als concept stores en dragen bij aan een versnellende ontwikkeling van het concept binnen Nederland. Het bedrijf beschikt over meerdere patenten en unieke producten die het proces binnen de formule ten goede komen.

WAV-e For ladies voordelen:

Afslanken met WAV-e EMS

Het Wav-e For ladies EMS toningsprogramma biedt de allernieuwste behandeltechniek op het gebied van afslanken, figuurverbetering, spieropbouw en verminderen van cellulite. De speciaal ontwikkelde Power Suit van Wav-e bestaat uit 22 segmenten, welke u samen met uw personal trainer geheel op maat kan instellen. Hierdoor is het mogelijk om zelf aan te geven welke spiergroepen extra aandacht verdienen of welke probleemzones u wilt aanpakken. Je komt niet alleen op het juiste gewicht door vet te verbranden, maar u brengt uw lichaam ook weer in topvorm! De accentgebieden worden meer uitgedaagd tijdens de ESM training.

Afvallen alleen is niet voldoende voor een mooi en strak lijf. Daar hoort ook wat spiermassa bij en die krijg je alleen als je specifieke gebieden doelgericht traint. Gaat u voor mooie strakke billen en benen, een slanke taille of allebei?

Speropbouw met WAV-e EMS training

Steeds vaker realiseren we ons dat alleen afvallen niet voldoende is. Een minstens zo belangrijk aspect is om ook voldoende spieren te trainen in plaats van alleen te focussen op cardiotraining. Waar u bij intensieve cardiotraining slechts een aantal calorieën op die dag verbrandt, ligt dat bij spieropbouw heel anders. Door de toename in spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrandt u niet alleen meer calorieën tijdens en kort na de training, maar ook gedurende de tijd daarna. Daarnaast groei je ook in kracht deze groei komt voornamelijk doordat uw spiervezels groeien. In plaats van 30% aan groei (bij traditionele trainingen) zorgt de Wav-e For ladies EMS training voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels bij dezelfde trainingsintensiteit. Hierdoor is uw training niet alleen efficiënt, maar ook optimaal!

Rugklachten preventie met EMS

85% van de mensen heeft, of krijgt in hun leven weleens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rug- en buikspieren sterk en stabiel te houden. Dit kan door middel van een fysiotherapeut, maar deze oefeningen worden vaak na de behandeling snel weer vergeten.

Eén keer per week een EMS training volgen bij Wav-e For ladies zorgt niet alleen voor een beter figuur, maar dient ook als dé preventietool bij rugklachten.