TRC lid:

AquaRunner

Zwembad materialen groothandel 

Aquarunner is een zwembadgroothandel met een groot aanbod zwembadmaterialen zoals drijfmiddelen, zwembadschoenen, loopmatten, duikmaterialen en reddingsmaterialen. De meeste producten leveren we direct uit voorraad.

Groot aanbod zwembad materialen 

Maak kennis met ons groot aanbod aan maatwerkproducten, die met de verschillende vormen van zwemmen te maken hebben. Aquarunner levert diverse materialen voor de beginnende, sportieve, wedstrijd- of recreatieve zwemmer. Daarnaast zijn er ook tal van producten voor de revalidatie, wellness en zwembadinrichting opgenomen in ons assortiment. Tevens is er bij de keuze van het assortiment met zorg gekeken naar de kwaliteit van de producten.

CNC snijmachine voor maatwerk

Maar er is meer. Aquarunner ontwikkelt en produceert ook zelf producten en is hiermee in staat om alle wensen concreet in te vullen. Standaard zwembad producten zijn niet altijd passend voor uw zwembad. Met onze CNC snijmachine snijden wij foam/zeil-producten voor u op maat. Tevens kunnen wij uw zwembad producten voorzien van uw logo en creatief meedenken in het ontwikkelen van nieuwe ideeën en producten voor in of rond het zwembad.

Even voorstellen:

Laura van den Oever  (AquaRunner –  Aquajogging de Buffel)

Aquarunner is al meer dan 20 jaar actief in de zwembad- en recreatiebranche en heeft als totaalleverancier een unieke positie in de markt. Een eigen CNC snijmachine snijdt praktisch alle foam of zeil producten op maat. Zwembadproducten worden voorzien van een eigen logo of geproduceerd in de “huisstijl” van iedere zwemaccommodatie

Aquarunner – Aquajogging de Buffel:

Zwembad inrichting en opslag

Wilt u kiezen voor duurzame systemen voor de inrichting van uw zwembad. Denk hierbij aan  opbergstellingen, karren, bakkenwagens, zitbanken, kinderboxen etc.  kies dan voor de Rea kunststof materialen. Deze materialen zijn duurzaam, roest, chloor en vochtbestendig en uitermate flexibel qua maatvoering. Het voordeel is dat het jaren meegaat en het heel hygiënisch is en voor meerdere doeleinden in uw zwembad kan worden ingezet.

CNC snijmachine – alles op maat

Aquarunner ontwikkelt en produceert ook zelf producten en hiermee zijn wij in staat om uw wensen concreet te maken. Standaard producten zijn niet altijd passend voor uw zwembad. Met onze CNC snijmachine snijden wij foam/zeil-producten voor u op maat. Tevens kunnen wij uw producten voorzien van uw logo of meedenken in het ontwikkelen van nieuwe ideeën en producten.

Maatwerk is ook terug te vinden in de ‘aandacht voor de klant’. Door korte lijnen binnen ons bedrijf beschikt u vaak snel over de gewenste producten of de gevraagde informatie. U bent niet gebonden aan vaste bestelhoeveelheden. Naast onze online webshop staan wij ook telefonisch graag voor u klaar. Creativiteit en ervaring zorgen voor een optimale combinatie tussen buiten- en binnendienst. Onze mogelijkheden zijn talrijk. Geen vraag is voor ons teveel.

Zwemles materiaal

Op de website van Aquarunner vind je de leukste zwemmaterialen met een breed assortiment zwemsportproducten, zwemmaterialen, zwemspullen en zwemaccessoires. Ons ruime assortiment zwemproducten is geschikt voor iedere zwemmer, dus zwemmers van alle leeftijden en niveaus. Onze producten gebruik je in, op en rondom het water, of zwembad tijdens het zwemmen of tijdens het beoefenen van andere watersporten.