TRC lid:

Highflow

Waterblocks

Waterkoeling met EK waterblocks zijn een essentieel onderdeel van elke vloeistofkoeling. We bieden een breed scala aan waterblocks voor bijna elk onderdeel in uw computersysteem. Als u niet zeker weet welk waterblock compatibel is met uw configuratie, raden we u aan onze EKWB configurator te gebruiken.

EK fittings

Fittingen worden gebruikt om de buizen of pijpen te verbinden met verschillende componenten in de vloeistofkoelingslus. Er zijn talloze maten en vormen, evenals differentiatie tussen fittingen voor zachte en harde tubes. Als u meer wilt weten over de juiste keuze lees dan onze gids voor fittingen en slangen!

 

CPU koeling specialist

Alle Classic CPU Blokken zijn leverbaar bij Highflow. Koop uw EK-Classic CPU water blokken, toebehoren en accessoires. PC Waterkoeling en Modding, alles wat je nodig hebt voor je pc vind je bij Highflow. Wereldwijde verzending

Even voorstellen:

Freddy  (EKWB.nl)

Highflow is een ervaren en dynamisch bedrijf, opgericht in 2007. HighFlow is inmiddels een begrip en toonaangevend bedrijf op het gebied van waterkoeling en modding en richt zich hoofdzakelijk op de verkoop van de beste computer koeling, modding, behuizingen en gaming producten via internet.

Waterblocks

Waterkoeling voor pc’s

Ervaar de kracht van waterkoeling. Met ongeëvenaarde thermische prestaties is waterkoeling de enige oplossing die een succesvolle warmteafvoer van kritieke componenten in een moderne pc mogelijk maakt. In vergelijking met lucht draagt ​​water de warmte efficiënter over, daarom is vloeistofkoeling de enige manier om uw overgeklokte hardware onder controle te houden en te genieten van de stilte. Bovendien kan alleen vloeistofkoeling u helpen om van uw pc een visueel meesterwerk te maken.

 

Fittingen

Een fitting wordt gebruikt om de leidingen en buizen te verbinden met verschillende componenten in de vloeistofkoelingslus. Er zijn talloze maten en vormen, evenals differentiatie tussen fittingen voor zachte en harde buizen. Highflow levert fittingen voor waterkoelingen direct uit voorraad. De keuze voor EKWB staat garant voor de beste kwaliteit en beste performance. Volgens Highflow een logische en strategische keuze dus.

Ventilatoren voor waterkoeling?

Radiatoren en ventilatoren koelen de vloeistof die in de lus stroomt af. Highflow biedt veel verschillende maten radiatoren. EK CoolStream-radiatoren en onze Vardar-ventilatoren zijn in eigen huis ontwikkeld en behoren tot de beste ventilatoren voor vloeistofkoelsystemen voor PC’s. Voordat u een radiator koopt, moet u controleren hoeveel ruimte u in uw PC behuizing heeft.