TRC lid:

Van Der heijden

Dakdekker en dakreparaties in de regio Gelderland

Dakreparatie & renovatie

Reparatie daklekkage van schuin pannendak

Reparaties aan hellende daken, zoals het verhelpen van lekkages, is voor onze dakdekkers dagelijks werk. Op een professionele wijze inspecteren onze mensen uw dak, brengen (nood) reparaties aan en renoveren desgewenst uw gehele dak.

 

Reparatie daklekkage van platte daken

Een plat dak is, vanwege oude – op asfalt gebaseerde – dakbedekking, gevoelig voor lekkage. Door vorst en dooi ontstaan barsten en scheuren, met lekkage als gevolg. Regelmatige inspectie door een goede dakdekker en aanbrengen van kleine reparaties voorkomt grotere gebreken. Als dakdekker verzorgen wij inspecties, reparaties en volledige renovaties van platte daken.

Complete dakrenovaties

Uw dak is mogelijk aan vervanging toe en u wilt uw dak eventueel laten renoveren? Van der Heijden is gespecialiseerd in het maken, herstellen en volledig vervangen van alle typen daken. Wij werken voornamelijk in de regio Brabant en wij verzorgen voor u graag een heldere en eerlijke offerte voor deze ingrijpende klus.

Onze jarenlange ervaring en professionele aanpak staat garant voor een vakkundige dakrenovatie van uw woning.

Even voorstellen:

Denny van der Heijden (Van der Heijden Dak en Renovatie regio Gelderland)

Samen met onze klanten bekijken we wat de beste oplossing is en bespreken we de mogelijkheden op het gebied van dakreparatie of renovatie. Vooraf maken we een duidelijke offerte met vaste prijsafspraken. Zonder verrassingen achteraf. Onze dak specialisten leveren kwaliteit en denken oplossingsgericht.

Dak en renovatie Gelderland

Reparatie van schuin dak met dakpannen

In de Hollandse herfst- en wintermaanden lopen daken veel schade op door het wisselvallige weer. Dakpannen waaien met hevige storm weleens van het dak af, maar ze kunnen ook lijden onder mos en algengroei of gaan lekken door breuk en scheurvorming. Hierdoor ontstaan al snel kleine of grotere lekkages.

Van der Heijden voert inspecties en reparaties uit aan ieder hellend dak in Gelderland om zodoende lekkages te voorkomen. Heeft u te maken met een lekkage, vraag dan vandaag nog een offerte aan voor een reparatie. Een kleine lekkage kan zich snel uitbreiden en veel schade aanrichten.

Reparatie bitumen plat dak

Voor het repareren van uw platte dak in de regio Gelderland bent u bij van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf aan het juiste adres. Dit is immers een van onze specialismen. Dagelijks repareren wij defecten en lekkages aan diverse platte daken in de regio Brabant.

Niet alleen in geval van lekkage kunt u een beroep op ons doen. Maar ook het (preventief) inspecteren van uw platte dak en direct uitvoeren van kleine reparaties voeren wij voor u uit. Regelmatige inspectie is tevens van belang om lekkages te voorkomen. Met name omdat een plat dak door de moeizame waterafvoer een hogere kans heeft te gaan lekken. Heeft u reeds te maken met een daklekkage dan zijn onze mensen snel ter plaatse om een reparatie aan uw dak uit te voeren.

Complete renovatie van uw dak

Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is en bespreken we de mogelijkheden op het gebied van uw dakrenovatie. Vooraf ontvangt u een duidelijke offerte met vaste prijsafspraken. Zonder verrassingen achteraf. Onze dak specialisten leveren kwaliteit en denken oplossingsgericht.

Onze vakkundige mensen gebruiken enkel professionele materialen en gereedschappen om uw dak te renoveren.

Zonnepanelen plaatsen 

Wist u dat het plaatsen van zonnepanelen extra voordelig kan als dat tegelijkertijd met een reparatie of dakrenovatie uitgevoerd wordt? Veel kosten zitten in manuren en materieel. is uw dak aan vervaningin toe of moet er een significantie dakreparatie uitgevoerd worden. dan heeft u deze kosten maar een keer.

Van der Heijden is gespecialiseerd in beide aspecten. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om dakreparaties en dakrenovaties. maar ook plaatsen wij zonnepanelen vakkundig op ieder dak. Zowel op hellende als op platte daken plaatsen we zonnepanelen.