TRC lid:

Van Der heijden

Dakreparatie & renovatie

Reparatie bij lekkage van schuin dak met dakpannen

Reparatie van schuine daken met dakpannen vereist de nodige expertise. Heeft u een lekkage aan uw schuin dak en wilt u een reparatie laten uitvoeren. Onze dakdekkers zorgen voor een vakkundige reparatie van uw schuine dak. Nokvorsten zetten we vast met een speciale flexibele kunststof mortel. Zo voorkomt u vervelende lekkages aan de nok van uw schuine dak.

 

Reparatie bij lekkage van platte daken

Door slijtage of invloeden van buitenaf kunnen aan uw plat dak lekkages ontstaan. Het beste is om lekkages te voorkomen door uw plat dak regelmatig te laten inspecteren. heeft u toch een lekkage, dan is het van belang om de waterschade zo veel mogelijk te beperken. Onze dakdekkers bij Van der Heijden zijn deskundig in het opsporen en herstellen van daklekkages bij platte daken.

Complete dakrenovaties

Met name grote verbouwingen of volledige renovaties van uw dak vereist de nodige expertise. Van der Heijden dakdekkers verzorgt dit soort (grote) dak renovatie projecten dakreparaties aan alle soorten daken. Een renovatie van uw dak is in sommige gevallen voordeliger dan een reparatie. Graag informeren wij u vooraf over de mogelijkheden en de kosten.

Een renovatie van uw dak vraagt een flinke investering, die u snel terugverdiend als u de renovatie vakkundig laat uitvoeren. Daarom is het uitvoeren van renovatie van uw dak een klus die u het beste kunt overlaten aan een professionele dakdekker. Een dak zelf renoveren is onbegonnen werk en zelfs gevaarlijk voor de meeste klussers.

Even voorstellen:

Denny van der Heijden (Van der Heijden Dak en Renovatie)

Samen met onze klanten bekijken we wat de beste oplossing is en bespreken we de mogelijkheden op het gebied van dakreparatie of renovatie. Vooraf maken we een duidelijke offerte met vaste prijsafspraken. Zonder verrassingen achteraf. Onze dak specialisten leveren kwaliteit en denken oplossingsgericht.

Van Der heijden dak en renovatie

Reparatie van schuin pannendak

In de Hollandse herfst- en wintermaanden lopen daken veel schade op door het wisselvallige weer. Dakpannen waaien met hevige storm weleens van het dak af, maar ze kunnen ook lijden onder mos en algengroei of gaan lekken door breuk en scheurvorming. Hierdoor ontstaan al snel kleine of grotere lekkages.

Van der Heijden voert inspecties en reparaties uit aan ieder hellend dak om zodoende lekkages te voorkomen. Heeft u te maken met een lekkage, vraag dan vandaag nog een offerte aan voor een reparatie. Een kleine lekkage kan zich snel uitbreiden en veel schade aanrichten.

Reparatie lekkage plat dak

reparaties aan platte daken is vaak een specialistisch vakgebied. Platte daken kunnen door onderdom maar vaak ook door storm beschadigd raken. Het repareren van platte daken kunt u in principe niet zelf uitvoeren. Vaak zijn reparaties maar tijdelijk en investeert u in dure lapmiddelen, die uiteindelijk maar even helpen. Als professionele dakdekker beschikken wij over de juiste materialen en middelen om een lekkend dak voor 100% vakkundig te rerpareren of om andere reparaties aan uw plat dak deskundig en veilig  uit te voeren.

Laat de reparaties aan uw plat dak daarom altijd door een profesionele dakdekker uitvoeren. Onze dakdekker inspecteren uw dak dan namelijk direct op overige (verborgen) gebreken, Ook geven wij altijd garantie op alle reparaties die wij aan uw plat dak uitvoeren.

Dakrenovatie en nieuwe daken

Van der Heijden dakdekkers bouwt uw nieuwe dak ongeacht het type dak (plat of hellend). Een nieuw dak is een belangrijke keuze voor nu en voor de toekomst. Daarom zijn onze dakdekkers 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u hierbij professioneel te adviseren. In spoedsituaties zijn we altijd snel ter plaatse voor het repareren van uw dak of voor het uitvoeren van een spoedreparatie.

Een nieuw dak betekent dat u keuze heeft uit veel opties. Met deskundig advies van onze dakdekkers maakt u weloverwogen keuzes en bent u verzekerd van ene voordelige investering. Het bouwen van een nieuw dak is een klus die u het beste kunt overlaten aan een professionele dakdekker. Een dak zelf bouwen is onbegonnen werk en zelfs gevaarlijk voor de meeste klussers.

Zonnepanelen kopen 

Wist u dat het plaatsen van zonnepanelen extra voordelig is als dat tegelijkertijd met een reparatie of dakrenovatie van uw dak uitgevoerd kan worden? Veel kosten zitten namelijk in manuren en materieel. Is uw dak aan vervaningin toe of moet er een aanzienlijke dakreparatie uitgevoerd worden, dan heeft u deze kosten maar een keer.

Van der Heijden is gespecialiseerd dakdekker en bekend met beide aspecten. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om dakreparaties en dakrenovaties. Maar ook plaatsen wij zonnepanelen vakkundig op ieder plat of hellend dak.