TRC lid:

Krauw ICT services

ICT werkpleken & cloud

Computer hardware oplossingen 

Thuiswerken of op kantoor is tegenwoordig eenvoudig mogelijk. De werkplekinrichting is door ontwikkeling van technologie en kennis steeds beter geworden. Zowel op kantoor als de werkplekken thuis of onderweg heeft u de beschiking over alle documenten, bestanden en programma’s. Iedereen kan inloggen op afstand en op verschillende apparaten. Al uw medewerkers beschikken, met de hulkp van Krauw, altijd en overall over de juiste tools.

Software programma’s op maat beschikbaar

Krauw geeft u advies op maat over de juiste software applicaties en programma’s per werkplek. Ieder software programma en elk applicatie heeft specifieke mogelijkheden, waardoor het per situatie en per persoon verschilt wat nodig is. Krauw is bekend met veel gebruikte software pakketten zoals Microsoft Office 365, Avaya Cloud Office en Acronis Back Up. Wij denken altijd mee met uw bedrijf wat de beste software is voor een goede  bedrijfsvoering. Zodra duidelijk is wat uw wensen en behoeften zijn ontvangt u een deskundig advies van Krauw. 

Cloud – uw werk overal beschikbaar

Met een cloud oplossing is uw werkplek overal en altijd bereikbaar. Op kantoor werken, thuiswerken of onderweg, zodra u beschikt over internet kunt u altijd veilig bij uw programma’s en bestanden. Kies ook voor veilig werken en voor een veilige opslag van al uw bestanden door de inzet van een cloud van Krauw. Onze cloud is goed beveiligd en voldoet tevens aan de actuele AVG-wetgeving. 

Even voorstellen:

Lennard Meinders (Krauw.com)

Het gaat bij IT oplossingen niet alleen om technische oplossingen en de beste hardware- en software. Het gaat om kwaliteit en kwantiteit, maar ook om persoonlijke aandacht en zorgvuldig onderhoud en beheer

Cloud, hard- & software

CLOUD OPLOSSINGEN

Veilig en overal bij uw bestanden, programma’s en applicaties komen is mogelijk door gebruik te maken van een cloud. Krauw adviseert vanuit een professionele aanpak hoe uw werkplek overal en altijd bereikbaar wordt. Op kantoor werken, thuiswerken of onderweg, u kunt voortaan altijd veilig bij uw programma’s en bestanden. Kies ook voor veilig werken een voor de veilige opslag van al uw bestanden door de toepassinge van een cloud van Krauw. Onze cloud is goed beveiligd en voldoet tevens aan de AVG-wetgeving.

Computer hardware

EEN WERKPLEK ZONDER COMPROMISSEN

Werkplekken inrichten zodat alles klaar staat voor een nieuwe medewerker of collega? Dat verzorgt Krauw graag voor u. Wij helpen u bij de keuze voor de aanschaf van de jusite computer hartdware. Alles op het gebied van hardware wat u nodig heeft om uw werkplekken in te richten is beschikbaar. Hardware is al het tastbare in en rond een computer(systeem). Veelal gaat het dan om desktop computers en laptops. Het verschilt echter per bedrijf welke hardware nodig is. Krauw adviseert us hier graag over. Naast de complete hardware systemen kunt u tevens computer onderdelen en randapparatuur bestellen bij Krauw. Maak een afspraak met een adviseur van Krauw, deze komt graag bij u langs!

SOFTWARE pakketten en applicaties

Krauw adviseert op maat over de juiste benodigde software. Elk stukje software en elk softwarepakket heeft specifieke mogelijkheden, waardoor het per persoon en per bedrijf verschilt wat de beste oplossing is. Bij Krauw werken we regelmatig met verschillende software pakketten zoals Microsoft Office 365, Avaya Cloud Office en Acronis Back Up. Wij denken graag mee met uw bedrijf over de juiste software voor een goede bedrijfsvoering. Nadat duidelijk is uw wensen en behoeften zijn ontvangt u een deskundig advies.