TRC lid:

DC Loopbaanbegeleding

Loopbaan advies

Loopbaanbegeleding

Een baan waar je plezier uit haalt en energie van krijgt is zeker niet voor iedereen de alledaagse realiteit. Met alle gevolgen van dien. DreamCenter Loopbaanbegeleiding helpt je inzicht te krijgen dat er – op basis van wie jij bent, wat jij kan en wat jij wilt – veel meer mogelijkheden zijn dan je zelf realiseert.

DreamCenter maakt je bewust van je persoonlijkheid, talenten en wensen. Dat vormt de basis waarop we jouw daadwerkelijke kansen op een rij zetten, in concreet en helder loopbaanadvies. Voor alle mensen die direct praktische stappen willen op basis van het advies, bieden we loopbaancoaching en diverse relevante trainingen.

Loopbaancoaching

Kóst jouw werk vooral energie?
Ruim 50% van werkend Nederland geeft aan ontevreden te zijn met hun huidige beroepskeuze. Toch maken niet veel mensen snel een overstap naar een andere baan. Dat kan door financiële redenen komen: stoppen met je werk of opnieuw met een omscholing beginnen kost geld. Maar ook als het qua tijd en financiën best mogelijk zou zijn, maar dat je onvoldoende zicht op de mogelijkheden hebt. Wellicht omdat je niet al jouw kwaliteiten, wensen en talenten helder hebt. Mogelijk twijfel je aan jezelf: “Zeur ik niet te veel? Moet ik niet gewoon tevreden zijn met wat ik heb?”

Wacht dus niet langer en zet nu jouw 1e stap richting meer werkplezier en voldoening en laat ons jou helpen met onze loopbaancoaching!’

Outplacement

Versneld naar Passend Werk en Werkplezier
Ben jij noodgedwongen op zoek naar een andere baan, bijvoorbeeld vanwege een reorganisatie, bezuiniging of ontslagkwestie? dan zit je in een situatie die veel met je kan doen. Het kan je zelfvertrouwen een deuk geven. Zeker als je deze situatie niet zag aankomen. Maar het kan ook zijn dat je eigenlijk wel blij of opgelucht bent dat je nu – noodgedwongen weliswaar – op zoek moet naar iets anders. Loopbaanprofessional Peter Paas van DC Loopbaanbegeleiding helpt je tijdens een persoonlijk 1-op-1 outplacementtraject om in deze vervelende situatie zo snel mogelijk jouw kansen te ontdekken.

Even voorstellen:

Peter Paas (DC Loopbaanbegeleiding)

‘Peter wil ontdekken wat de drijfveren van mensen is. Veel mensen zijn zich niet goed bewust van hun potentie. Van wat ze kunnen en wat ze het liefst zouden willen. Loopbaankeuzes kunnen dan ook ingewikkeld zijn. Daarom is DreamCenter opgericht en biedt dé mogelijkheid om op effectieve wijze hierin iets in te kunnen betekenen.”

DC loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

‘Wij onderscheiden ons van andere loonbaanadviseurs door jouw wensen en persoonlijkheid als uitgangspunt durven te nemen. En pas daarna te kijken hoe we die kunnen omzetten naar de marktbehoefte en eisen van jouw omgeving. In plaats van je huidige CV of de voor de hand liggende kansen in de arbeidsmarkt als uitgangspunt te nemen. Door deze aanpak helpt DreamCenter de ogen te openen om te zien dat er absoluut meer mogelijk is dan je denkt. En dat wij daarnaast een erkend en gecertificeerd bureau voor loopbaanbegeleiding zijn, is in deze branche zeker onderscheidend.’

‘Om het proces van je loopbaanontwikkeling te versnellen maakt DreamCenter  gebruik van de Identiteitsgerichte Coaching Methodiek. 

Loopbaancoach en advies

Tijdens een loopbaanadvies traject brengen we jouw loopbaankansen en mogelijkheden in kaart. DreamCenter biedt coaching en trainingen om volgens het loopbaanadvies traject aan de slag te gaan met concrete stappen. Loopbaancoach Peter Paas helpt je verder tijdens een persoonlijk 1-on-1 coachingstraject.

Waar het om draait, is dat jij uiteindelijk écht verder bent geholpen. Twijfel je over welk pakket voor jou geschikt is? Neem dan contact op voor persoonlijk advies of een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Je kunt ook de Gratis Videotraining volgen. Wacht dus niet langer en zet nu jouw 1e stap richting meer werkplezier en voldoening!’

.

Outplacement

Het Outplacement Standaard traject brengt als eerste stap jouw kwaliteiten en wensen in kaart. Want pas zodra je jouw volle potentie weet te benutten dan is er meer mogelijk dan je denkt. Je werkt samen met loopbaanprofessional Peter Paas tijdens een intensieve begeleiding toe naar een nieuwe baan en/of een goede start van je eigen onderneming. In het outplacement pakket zijn diverse services opgenomen om jouw kansen te vergroten. Het doel is steeds: Passend Werk en Meer Werkplezier.

Bij het Outplacement Standaard pakket zijn inbegrepen:

  • Persoonlijkheidsonderzoek
  • Beroepskeuzeonderzoek
  • Opleiding-/scholingsadvies
  • Eén-op-één coaching- & training

Gratis videotraining

Pearl S. Buck, een schrijfster zei:

“Plezier in je werk vinden, is het ontdekken van de fontein van de eeuwige jeugd.”

Heb jij die fontein al ontdekt?

In deze gratis videotraining van DCloopbaanbegeleiding leer je:

  • De 4 Bouwstenen voor een versnelde route naar Meer Werkplezier & Motivatie
  • De 10 belangrijkste Tips & Tools
  • Worksheet: 50 vragen om je zelf te coachen
  • De grootste valkuil die de meeste mensen vasthoudt in werk dat vooral energie kóst, stress geeft en maar weinig voldoening oplevert.

.Vraag de gratis videotraining aan op de website van DCloopbaanbegeleiding.