TRC lid:

Charertech

Webshop voor auto tuning

Chargertech is in Januari 2007 opgericht vanuit een voorliefde voor auto’s en met name de motorische prestaties. Bij het zoeken naar onderdelen voor onze eigen projecten merketen we vaak dat onderdelen erg duur waren of soms een enorm lange levertijd hadden. Daarbij had de verkopende partij vaak onvoldoende expertise. Iets dat zeker binnen de tuningwereld toch erg belangrijk is. Ook zijn er voor superchargers en de bijbehorende onderdelen maar zeer weinig leveranciers te vinden binnen Europa.

Chargertech is klein begonnen vanuit huis met een beperkt assortiment specifieke ato-onderdelen, wat na verloop van tijd telkens verder is uitgebreid waarbij we nu al enkele jaren vanuit ons pand in Mill werken. Het assortiment is constant onderhevig aan uitbreiding waarbij de vraag van de klant altijd centraal staat. Zodra wij vaker de vraag krijgen naar een bepaald product dan proberen wij dit ook altijd aan het assortiment toe te voegen en waar mogelijk uit voorraad te leveren.

Informatie over auto tuning onderdelen, werking en hoe deze geïnstalleerd moeten worden is ook een belangrijk punt waarop Chargertech zich onderscheidt van andere webwinkels. Alle e-mails die binnenkomt proberen wij binnen een dag te beantwoorden en daarnaast kunnen onze klanten ons ook mobiel bereiken, en kunnen we u ook te woord staan als we bijvoorbeeld bezig zijn in de werkplaats van onze eigen tuning garage. Chargertech schrijft regelmatig handleidingen en zorgt voor foto’s van installaties, zodat het voor u duidelijk wordt hoe de auto tuning onderdelen werken en gebruikt kunnen worden.

Chargertech is bedoelt als een webwinkel voor cartuning onderdelen, maar wij snappen dat het soms fijn is om persoonlijk contact te hebben en onderdelen ook te kunnen bekijken alvorens deze worden aangeschaft. Om deze reden bieden wij naast bestellen via de website ook de mogelijkheid en verwelkomen wij u om ons een keer te bezoeken in Mill.

 

Even voorstellen:

Rick van den Bosch (Chargertech)

“In 2007 van huis uit begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van cartuning en webshop voor levering van auto tuning onderdelen

Chargertech aanbod:

Uitlaat onderdelen

Chargertech levert uitlaat delen, zoals dempers, downpipes, uitlaatspruitstukken, maar ook flenzen & pakkingen en uitlaatsierstukken voor de meeste automerken. In onze webshop staan alle leverbare auto uitlaat onderdelen opgenomen. De meeste uitlaatonderdelen leveren we direct uit voorraad. Vandaag besteld is morgen verzonden. Wilt u de uitlaatonderdelen eerder hebben, dan kunt u deze ook bij ons in Mill ophalen.

Verbindingstechniek onderdelen

Op het gebied van verbindingstechniek levert Chargertech verschillende onderdelen voor uw auto. U kunt daarbij denken aan aluminium koppelstukken, rvs buizen en bochten, koppelingen, siliconenslangen, slangen klemmen en vacuum slangen.

Alle producten leveren we uit voorraad en tegen ene eerlijke en scherpe prijs. In onze webshop vindt u alle onderdelen die u nodig heeft voor de tuning en uitlaatsysteem van uw auto.

Behalve levering van deze specifieke auto onderdelen kunt u bij Chargertech ook terrecht voor de installatie van een uitlaat op maat of turbo installatie.  

Blow off valves

Chargertech levert Blow off valves voor ieder automerk. Onder andere voor Audi, BMW, Opel, Porsche, Mercedes, Subaru en Volvo. Daarnaast kunt u ook verschillende universele Blow off valves in onze webshop aanschaffen.

Een blow off valve (ook wel BOV, dumpvalve of afblaasventiel genoemd) wordt gebruikt om de overdruk in een turbo of superchargersysteem kwijt te raken wanneer deze niet gebruikt wordt(gas los of overschakelen). 

Auto koelingsystemen

Ons assortiment op het gebied van koeling bestaat uit brandstof koelers, intercoolers (universeel en merkspecifiek), oliekoelers, transmissiekoelers, ventilatoren en water koelers.

Ook op het gebied van auto koeling leveren wij veel auto onderdelen direct uit voorraad. Mocht een onderdeel niet vooradig zijn, dan bestellen we dat direct, nadat u dit onderdeel in d webshop heeft aangekocht.

Ook op het gebied van auto koeling verzorgen wij desgewenst een professionele installatie in uw auto in onze eigen werkplaats