workshops

Interactieve marketing en business workshops. Aaneengesloten gedurende een week op een mooi zonnige strandlocatie.

optimaal rendement

Waarom in het buitenland?
Door weg te zijn uit de eigen omgeving is er minimale afleiding. Gun jezelf de ruimte om een hele week bezig te zijn met de toekomst van jouw eigen bedrijf. Zon, zee en strand is inspirerend en rustgevend. We bieden meerdere bestemmingen aan zoals Curacao, Bonaire, Zuid Afrika en Kroatië. 

Anders dan anders
Als marketeer en als ondernemer hebben we zeer ruime ervaring en telkens als we onze klanten bezoeken geven ze aan in twee uur meer aan marketing  gedaan hebben dan de rest van het jaar. Wat kun je dan in een hele week bereiken? Laten we dat eens proberen en voila de basis voor onze workshop was gelegd.

Resultaat = input x kwaliteit
Het rendement van een cursus of workshop wordt over het algemeen bepaalt door wat je in de praktijk met de informatie gaat doen. Hoe herkenbaar is het dat veel informatie die aangereikt wordt niet relevant is voor de eigen onderneming. Door voldoende ruimte voor interpretatie, validatie en praktische invulling in combinatie met een flexibele inhoud en pragmatische aanpak omzeilen we deze valkuil. Uiteraard vereist het wel een proactieve houding van de deelnemers.

business development in één week 

Door de unieke opzet van deze workshop bent u een hele week full time bezig met de toekomst van uw huidige of nieuwe onderneming. Als groep verblijven we gezamenlijk in het buitenland en nemen we deel aan plenaire en individuele themasessies over alle relevante onderwerpen. Twee ervaren ondernemers en marketeers zijn voortdurend beschikbaar voor advies, overleg en brainstorm sessies. 

Diverse marketing aspecten

Het speerpunt van de marketingmix die we tijdens de workshop behandelen is internet marketing. Hoe kom je nu echt hoger in Google en wat zijn reële rendementen die je van Google Ads kunt verwachten. Welke rol kan social media voor jouw bedrijf betekenen en hoe pak je dat dan aan. Tijdens de workshop reiken we je sucesvolle praktische handvatten aan, zodat je moderne marketing en salesprocessen beter gaat begrijpen. Dat is belangrijk om te kunnen beoordelen wat je zelf wilt/kunt uitvoeren. Maar zeker ook om een goede beoordeling te kunnen maken bij de keuze voor een externe leveranciers of medewerkers.

Toepassing van AI modellen

Iedereen kent de succesverhalen van AI toepassingen, maar als je het zelf probeert loop je toch snel tegen beperkingen aan en blijf je bij oude vertrouwde methodieken. Samen met ons leer je de werkelijke waarde van AI toepassingen als mogelijke marketing tool. Met Chatgpt kunnen we tegenwoordig prima SEO teksten genereren in meerdere talen. Tijdens de workshop kijken we naar het belang van de juiste prompting en gaan we Chatgpt voor uw bedrijf direct in de praktijk brengen. 

Plenaire en 1-op-1 sessies

We verblijven gezamenlijk op één locatie in het buitenland en maken een dagplanning met minimaal één onderwerpen dat we plenair behandelen. Daarnaast gaan we in kleine groepjes of 1-op-1 specifieke thema’s verdiepen. Welke thema’s dat zijn bepalen we vooraf gezamenlijk met de deelnemers. Op deze manier krijgt iedereen een worshop of cursus op maat. Aangezien we in het buitenland verblijven is er ruime gelegenheid om alle onderwerpen te behandelen. In de ochtend, middag en avond. 

Geen standaard cursus

Deze business development workshop is vopor 100% maatwerk. Uiteraard zijn er vaste thema’s waar vrijwel iedere ondernemer mee te maken heeft. Samen met de organisatoren, maar ook door interactie met andere deelnemers, komt u tot heldere inzichten en praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Een standaard workshop of cursus is leuk, maar nu gaat u ook echt direct een praktische vertaalslag maken en kunnen we hindernissen direct overwinnen.

Verandermanagement en grenzen verleggen 

Succesvol ondernemen is niet los te koppelen van het principe: denken, durven, doen en doorzetten. Verandermanagement is daarbij een onderwerp dat we liever vermijden. met de kop in de wind tegen de wind in blijven fietsen heeft geen zin. Je weet het wel, het is tegen beter weten in, maar je doet het toch. Tijdens deze workshop ga je grenzen verleggen en ervaren hoe enerverend het is om een nieuwe wereld te ontdekken. Je gaat kennis maken met de onderwater wereld.