TRC lid:

Micostep Trapbekleding

webshop voor kunststof trapmatten en trapmaantjes

De kunststof trapmatten van Micostep® zijn uniek en door Micostep®  zelf ontwikkeld. U kunt deze trapmatten exclusief via onze website bestellen. Wij leveren trapmatten in 12 verschillende kleuren. De kwaliteit van deze kunststof trapmatten is nergens anders te koop!

Trapmatten met anti slip

Micostep® trapmatten zijn gemaakt van twee verschillende kunststofmaterialen. De onderkant van de trapmat bestaat uit een harde kunststof, dat ervoor zorgt dat de trapmatten vlak op de traptreden van uw trap blijven zitten. De bovenkant van de trapmat is gemaakt van een rubberachtige kunststof voorzien van een antislip laag, die prettig aanvoelt aan uw voeten.

Kiest u voor onze antislip trapmatten dan kiest u voor veiligheid en duurzaamheid.

Maak van uw trap een echte eyecatcher in uw huis!

Trapmaantjes in 12 kleuren

In ons assortiment trapmatten en trapmaantjes is gekozen voor 12 verschillende kleuren en kleurcombinaties. Er is altijd wel een kleu trapmat die past bij uw trap en interieur.

Even voorstellen:

Peter Coppen (Micostep)

“De Micostep kunststof trapmat is een door ons zelf ontworpen en geproduceerd product dat zich onderscheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Onze trapmatten zijn meerere malen te gebruiken en eenvoudig zelf te bevestigen

Trapmatten, trapmaantjes aanbod:

De beste trapmatten kopen?

Trapmatten en halve trapmaantjes zijn te koop in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor trapmatten van tapijt, aluminium of kunststof. Het gebruik van tapijt komt het meeste voor en zijn ook het goedkoopste. Alleen slijten de trapmaantjes van tapijt snel en moet u deze al weer snel vervangen.

Trapmatten van aluminium zijn robuust, maar worden met schroeven bevestigd, waardoor uw trap beschadingd raakt. Kunststof trapmatten en trapmaantjes van Micostep zijn sterk en van hoogwaardig materiala gemaakt. U kunt ze tot 6 keer toe opnieuw gebruiken.

Trapmatten Hygiënisch reinigen?

Trapmatten en trapmaantjes van micostep kunt u eenvoudig schoonmaken.

Gebruik een stofzuiger met opzet-borstelstuk en zuig de trapmatten helemaal schoon. vervolgens maakt u de trapmatten schoon met een vochtige doek met een beetje allesreiniger.

Het is belangrijk om uw Micostep® trapmatten goed te schoon te houden en te onderhouden. Zo blijven ze er mooi uitzien en gaan ze langer mee.

Zelf trapmatten leggen?

MICOSTEP® Trapmatten zelf plaatsen is eenvoudig. Ga volgens ons stappen plan te werk en uw trapmatten zijn in een mum van tijd gelegd. Het stappenplan voor het eenvoudig zelf leggen van kunststof trapmatten en trapmaatjes staat op onze website.

Belangrijk is dat u bij voorkeur alleen de bijgeleverde trapmatten tape gebruikt om de trapmatten of trapmaantjes op de traptreden te bevestigen.