TRC lid:

balansgroep

Coachopleidingen

Erkende coachopleidingen (NOBCO en Post-HBO) 

Balansgroep is een erkend opleidingsinstituut met stevige, praktijkgerichte en inspirerende coachopleiding. Al ruim 14 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van NOBCO geaccrediteerde coachopleidingen. Zowel voor de beginnende als voor de meer ervaren coaches. We zijn Nobco practioner en Post-hbo erkend en hebben leslocaties in ZwolleAmsterdamUtrecht en Den Bosch

STAP-budget en onze coachopleidingen

Het STAP-budget is een regeling van de overheid waarmee je 1 x per jaar maximaal € 1.000,- subsidie kunt krijgen voor scholing. Op alle opleidingen van Balansgroep is deze subsidie van toepassing.

Opleiding Allround Coach

Een complete en praktijkgerichte coachopleiding waarin je in een jaar het NOBCO Practitioner (EQA) en Post-HBO diploma behaald. Na het volgen van deze geaccrediteerde Allround coachopleiding kun jij als zelfstandig coach aan de slag of een coachende rol vervullen in een organisatie. Deze intensieve coachopleiding is tevens een diepgaand en inspirerend ontwikkeltraject voor jezelf. Neem deel in AmsterdamZwolleDen Bosch of Utrecht.

 

Even voorstellen:

Christine Bekkenkamp  (balansgroep.nl)

Vanuit mijn lange ervaring als coach en passie om het vak over te brengen aan anderen, ontstond de Balansgroep. In samenwerking ontwikkelde wij een kwalitatief hoogwaardige opleiding voor coaches: Opleiding Allround Coach.

In 2010 ontving deze opleiding als een van de eerste opleidingen in Nederland de internationale EMCC-NOBCO Practitioner accreditatie en de Post-HBO accreditatie. Daarnaast zijn er meer geaccrediteerde opleidingen toegevoegd aan het palet zoals de opleiding Organisatiecoach, de opleiding Vitaliteitscoach en de opleiding Stress & Burnout Coach.

Erkende coachopleidingen

Allround coachopleiding

Deze erkende coachopleiding is een bijzonder complete beroepsscholing tot coach. Je wordt getraind in algemene coachvaardigheden en het ontwikkelen van een coachende houding, en je leert heel veel coach methodieken. Door de uitgebreide praktijktraining op de praktijkdagen en het – onder begeleiding – uitvoeren van coachtrajecten, ben je aan het einde van deze opleiding meer dan startbekwaam. Je ontvangt een uitgebreide lesmap en een volledige digitaal pakket aan tools, testen en werkbladen, zodat je direct in de praktijk als zelfstandig coach aan de slag kunt. Deze coachopleiding biedt een diepgaand en inspirerend ontwikkeltraject voor iedere deelnemer.

Stress & Burnoutcoach

Kom jij als coach ook regelmatig klanten die al tegen burn-out aan zitten of al burn-out zijn? Wil je leren om mensen met chronische stress, burn-out en vermoeidheid succesvol te begeleiden naar balans en vitaliteit? Dan is de opleiding stress & burnoutcoach wat je zoekt.

In deze coachopleiding behandelen we alle kennis rondom stress. Je leert hoe je jouw klant kunt helpen de vicieuze cirkel van stress te doorbreken. Je leert oorzaken, gevolgen en oplossingen van stress en burn-out te begrijpen en interventies toe te passen.

STAP-budget en andere subsidies

Als werkende of werkzoekende kun je jaarlijks een beroep doen op STAP-budget voor scholing en ontwikkeling? De subsidie STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Alle coachopleidingen van Balansgroep vallen onder het STAP-budget.

Iedere werkende of werkzoekende in Nederland komt in aanmerking voor het STAP-budget ter waarde van € 1.000. Dit opleidingsbudget mag worden ingezet voor de eigen ontwikkeling. Eens per twee maanden is de mogelijkheid om in te schrijven voor het STAP-budget, dat mag worden geïnvesteerd in een opleiding naar keuze. Balansgroep is een erkend opleidingsinstituut en helpt je bij de aanvraag van het STAP-budget, met een opleiding die aansluit op jouw doelen.